Δημήτριος (Μίμης) Δημητριάδης: “Υπεγράφη η ΚΥΑ για την παράταση ωρών λειτουργίας του ΑΗΣ Καρδιάς”

21 Ιουνίου 2019
14:46

 

Μια πολύ σημαντική και θετική εξέλιξη για την για την απρόσκοπτη λειτουργία της ηλεκτροπαραγωγής της περιοχής μας και της τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας είναι η σημερινή ολοκλήρωση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, με πρωτοβουλία του Υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Γιώργου Σταθάκη.

Ολοκληρώθηκε η Κ.Υ.Α. ως “Τροποποίηση της αριθμ. 36060/1155/Ε.103/13.06.2013 απόφασης…”, όπου ορίζει την παράταση ωρών λειτουργίας κατά 32.000 ώρες του Α.Η.Σ. Καρδιάς και έχει πάρει ήδη το δρόμο για ΦΕΚ.

Γίνεται πράξη η υπόσχεση μας για την οριστική επίλυση του δραματικού προβλήματος που θα προέκυπτε στην περιοχή μας από την οριστική παύση λειτουργίας των μονάδων 3 και 4 της Καρδιάς.

Η Κ.Υ.Α. στηρίζεται σε αντίστοιχη προηγούμενη τροπολογία του Υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος για το ζήτημα της παράτασης διάρκειας των ωρών λειτουργίας που αφορούσε τους ΑΗΣ της περιοχής μας.

Κάτι το οποίο είχα υποστηρίξει με επιμονή και αυταπάρνηση στην προ μηνών ανοιχτή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Εορδαίας.

Επομένως, μπορούμε να εμπιστευόμαστε το μέλλον που εμείς οι ίδιοι οικοδομούμε.

Δημήτριος (Μίμης) Δημητριάδης

Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης

7 σχόλια

  • Αυτό κυρίες και κύριοι σημαίνει ότι οι μελλοντικές γενιές θα πληρώσουν κυριολεκτικά και μεταφορικά …
    Κι ο άλλος παινευεται

    • Να σκέφτεσαι πριν γράψεις ,αν κλείσουν οι μονάδες οι συνολικές εκπομπές θα ειναι πολλαπλάσιες και η ρύπανση μεγαλύτερη απο την καύση υδρογονανθράκων για θέρμανση , με παραπάνω απο δυο φορές κόστος για θέρμανση

      • Οποτε ριξτε κι αλλο καρβουνο! Οσο και να μην το θελετε υπαρχουν κι αλλες πηγες ενεργειας, ο πλανητης γη δεν ειναι ο νομος κοζανης, ουτε τροφοδοτειται ολοκληρος με λιγνιτη, οποτε σκεψου εσυ καλυτερα πριν γραψεις.

  • Μιμη μπραβο που υπεγραφη η συγκεκριμενη αποφαση. Με την υποθεση της μαυροπηγης πηρατε θεση; Μας ταξατε οτι θα λυσετε το θεμα και εξαφανιστηκατε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.