Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: “H νέα μόδα που έχει κατακλύσει την πόλη της Πτολεμαΐδας” (Φωτογραφία)

21 Ιουνίου 2019
21:37

 

Η φωτογραφία είναι από τη νέα μόδα που έχει κατακλύσει την πόλη της Πτολεμαΐδας. Τις βόλτες στο κέντρο της πόλης με άλογα. Εκτός λοιπόν, από τον κίνδυνο ατυχήματος που εμφανώς υπάρχει, το άλλο “όμορφο” αποτέλεσμα το βλέπετε στην φωτογραφία, σημερινής λήψης. Δεν μας έφταναν όλα τα άλλα σκουπίδια μας, τώρα θα έχουμε και αυτά. Αλλά είπαμε, στην Πτολεμαΐδα ο καθένας κάνει ό, τι θέλει, όποτε θέλει και όπως το θέλει. Έχουμε συνηθίσει πλέον.

24 σχόλια

  • Κυκλοφορούν με ελεύθερο πουλάρι μέσα στην πόλη, να προκαλέσει ζημιές σε αυτοκίνητα ακόμη και σε ανθρώπους και μην τον είδατε μετά. Η τροχαία που είναι? Εμείς χαζοί είμαστε που δεν κάνουμε βόλτες με τα άλογα μέσα στην πόλη? Οποιός τον δεί ξανά στον δρόμο παρατήρηση επι τόπου, μέχρι να αναλάβει τα μέτρα της η τροχαία.

    • Το έχω δει και το πουλάρι. Μα είναι πλέον συνηθισμένο. Στη φωτογραφία σήμερα, δεν ήταν το πουλάρι. Ήταν άλλα δύο άλογα μεγάλα. Δεν ξέρω τι ισχύει σε σχέση με τροχαία. Εγώ πάντως που τα βλέπω μέσα στην κίνηση και δίπλα σε οχήματα, πεζούς και παιδιά, θεωρώ ότι είναι πολύ επικίνδυνο. Και όσο για τις βρωμιές… Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Ας πάνε να τα μαζέψουν τώρα. Έλεος.

  • εδω γινεται της κακομοιρας με τα διπλοπαρκαρισματα και σας πειραξαν δυο τρεις κουραδες! για τα βασικα δε βλεπουμε τροχαια μεσα στην πολη ,κι οποια τροχαια υπαρχει ειναι στημενη κατω απο τη γεφυρα του ανατολικου και σταματαει τους περαστικους λες και τα λυσαμε ολα μας τα προβληματα στην πτολ/δα!

  • Αν είστε άξιοι να έχετε άλογα ήρεμα και να σας ακούνε βγείτε και εσείς στην πόλη δίνω συγχαρητήριά στον κύριο που βγενη στην πόλη με 2 άλογα πλάι πλάι και το πουλαρι ακόλουθη στην μέση χωρίς να έχει προξενεί κανένα απόλυτος πρόβλημα όσο για αυτά που αφηνη πίσω είναι χορτάρι και τίποτα άλλο

    • Έπρεπε να ήταν σε καμιά πόλη, με τροχαία και δημοτική αστυνομία σε λειτουργία , να σου πω τι συγχαρητήρια θα έπαιρνε… Όσο για το χορτάρι που αφήνουν, πες μου που μένεις, να σου το φέρω στην εξωπορτά σου…μην πάει χαμένο…αφού το εκτιμάς τόσο πολύ.

    • τιλες μωρε?? σε πολη ζεις οχι σε χωριο!!!! οποις θελει να ζει με ζωα να παει στο χωριο του, στο βουνο και οπου ο θελει, αι πια με την ντεμεκ φιλοζωια σας…. χαστε την ανθρωπια σας!!!

  • Ακόμη πιο εύκολα συνάνθρωποι μην κάνεται τίποτα απολύτως.Κάποιος θα βρεθεί…Αράξτε στην βαριεστημένη,καθημερινή σας μηδενικότητα…

  • Θυμιζει λιγο απο τζον γουειν και αγρια δυση.Ωραια φαση. οσο για τις κουραδες σπρωξτε τις με το ποδαρι κατω απο καποιο αμαξι να μη φαινονται

  • Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει στην Πτολεμαιδα. Την έκαναν ένα απέραντο παρακμιακό χωριό, σύμφωνα με την προσωπική και ελεεινή αισθητική τους.

  • Άντε σιγά σιγά βγάλτε και κανα 100 γελάδια όπως στην Αμερική και οπως λεει και ο αλλος χορτάρι είναι γεμίστε την πόλη με χορτάρι. πραγματικά ο,τι να ναι… Όσα περνάει ο καιρός γίνετε ολο και χειρότερα αυτή η πόλη.

  • Όλα είναι θέμα παιδείας… ωστόσο με ένα πρόστιμο για παρακώλυση συγκοινωνίας ή απόσπαση προσοχής όλα λύνονται στο λεπτό… θέληση να υπάρχει…

  • Εννοείται ότι θα γίνεται όλο και χειρότερη αυτή η πόλη, φαινεται εξ άλλου από την τελευταία επιλογή της στα Δημοτικά.

  • Η πτολεμαιδα δεν επρεπε να γινει πολη απο την εποχη που ηταν το περιβοητο καϊλαρι. Ελα λασποχωρι ηταν και θα ειναι ποτε δε θα παει μπροστα.

  • Ο άλλος (από λαϊκή αγορά της Πτολεμαΐδας μεριά) περνάει δίπλα από σχολεία και γειτονιές με 5χρονα και 10χρονα με αγέλη 5-6 σκυλιών χωρίς λουρί καθημερινά, κάνει το κορόιδο όποτε αυτά μπουκάρουν μέσα σε αυλές και αφοδεύουν σε δρόμους και πεζοδρόμια. Ακούει κανένας αρμόδιος. Που ζούμε επιτέλους, να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε με μικρά παιδιά μήπως μας φάνε.

  • τα πρωτα σημαδια αναπτυξης απο τα γυρισματα ταινιας γουεστερν στα καινουρια κινηματογραφικα στουντιο του αης πτολεμαιδας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.