1st Balcan Festival Alternative cure services – 26-27-28 Οκτωβρίου 2019 στα Σέρβια

22 Ιουνίου 2019
00:17

Ένα εναλλακτικό φεστιβάλ με πρωτοποριακές ιδέες και πλούσιο πρόγραμμα πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού. Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού σε συνεργασία με τον Ελληνικό Επιστημονικό Φορέα Εναλλακτικής Θεραπείας, Μάλαξης & Άσκησης διοργανώνει το μοναδικό αυτό φεστιβάλ, το οποίο αναμένεται να καθηλώσει τόσο τους πολίτες της περιοχής όσο και τους επισκέπτες αφυπνίζοντας όλες τις αισθήσεις τους. Οι εκδηλώσεις θα διεξαχθούν στο πολιτιστικό κέντρο Σερβίων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα είναι πολυποίκιλο και περιλαμβάνει:

25/10/19 :Έναρξη στις 9:00 π.μ με σεμινάρια και έπειτα παρουσίαση τοπικών προιόντων & βοτάνων, μεσημεριανό γεύμα με παραδοσιακά εδέσματα και ολοκλήρωση τη ημέρας με ομιλίες ειδικών επιστημόνων.

26/10/19: Στις 9:00 π.μ θα διεξαχθούν στην επάνω αίθουσα συνέδρια ανοιχτά στο κοινό ενώ στην κάτω αίθουσα θα πραγματοποιηθεί τουρνουά μασάζ. Ακολουθεί μεσημεριανό με τοπικά εδέσματα και στη συνέχεια ολοκλήρωση του τουρνουά και επίσκεψη στους αρχαιολογικούς χώρους.

Η ημέρα θα κλείσει με παρουσίαση παραδοσιακών χορών.

27/10/19:Στις 9:00π.μ διεξαγωγή τουρνουά μασάζ στην κάτω αίθουσα και εν συνεχεία μεσημεριανό παραδοσιακό γεύμα.
Το φεστιβάλ θα ρίξει αυλαία με παρουσίαση παραδοσιακών χορών.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα λειτουργεί έκθεση παραδοσιακών προιόντων & βοτάνων, από τοπικούς παραγωγούς. Τον Οκτώβριο λοιπόν, με χαρά σας προσκαλούμε στις ψυχαγωγικές & μορφωτικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ που θα αποτελέσει εκολλαπτήριο ιδεών και κοινωνικο-παραδοσιακών ζυμώσεων και η ανταπόκριση αναμένεται να είναι μεγάλη.

Υπεύθυνη φεστιβάλ: Σάντρα Μπάγιτς,
τηλέφωνο επικοινωνίας :697 410 0741
Επιμελήτρια Δελτίου Τύπου: Χριστιάννα Πίτη.

Ένα σχόλιο

  • ο δημοσ σερβιων-βελβεντου!!!!!!!!!!!

    ο οποίος τον Οκτώβριο ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!! θα υπάρχει ο Σερβίων και ο δήμος Βελβεντού!

    και ο οποίος δεν εχει ακομα προυπολογισμό 2019!!!
    και αναλαμβάνει εκδηλώσεις!!!!!!!!!
    με απλήρωτους του βρεφονηπιοκόμους και τους εργαζόμενους της κοινωφελούς επιχείρησης!!!!!!

    καλά τις απόφάσεις του δήμου δεν τις ελέγχει η Αποκεντρωμένη διοίκηση;;;;;;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.