Tο 1ο Μakeup Masterclass by Donnasito στην Kοζάνη την Πέμπτη 27 Ιουνίου

22 Ιουνίου 2019
14:04
Κανένα σχόλιο

Το 1ο Μakeup Masterclass με τρεις επιτυχημένες Makeup Artists από την πόλη της Κοζάνης, διοργανώνει τη Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 το online magazine Donnasito.gr, για όλες εσάς που θέλετε να ξεχωρίσετε και αυτό το καλοκαίρι στο γάμο σας, στις πρωινές και βραδινές σας εμφανίσεις . Σας περιμένουμε στις 19:30,στο Roof του Mind bar (Ειρήνης 1 στη Κοζάνη). Να είστε όλες εκεί!

Το Μakeup Masterclass περιλαμβάνει :

  1. Do it yourself from morning to night ” | Έλενα Γώγου
  2. Μυστικά γύρω από το καλοκαιρινό πρωινό μακιγιάζ και πως με 5 tips θα το μετατρέψετε με τη βοήθεια 4 καλλυντικών προϊόντων, σε βραδινό!

  1. ‘‘Glam Make up’’ | Έφη Ανδρεοπούλου

Ένα καλοκαιρινό βραδινό μακιγιάζ. Τι χρώματα να επιλέξω και τι χρειάζεται να προσέχω.

  1. Bridal tutorial” | Βάσια Τζίτσα Το σύγχρονο καλοκαιρινό νυφικό μακιγιάζ: Προσεγγίζοντας την νύφη: τι να αποφεύγουμε και τι να προτιμούμε. 

Σας περιμένουμε για να μάθουμε όλες μαζί τα μυστικά που κρύβει το κάθε μακιγιάζ, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να νιώθουμε όμορφες , ξεχωριστές και πάντοτε λαμπερές!!!

Χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία ‘Pafilis Beauty Store’, ενώ το live streaming της εκδήλωσης θα επιμεληθεί το studioDALLAVRANOS wedding photography’.

H συντακτική ομάδα του

www.donnasito.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.