Αθώωθηκε ο δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης

23 Φεβρουαρίου 2017
13:18
Κανένα σχόλιο

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο αθώωσε τον δήμαρχο Πάτρας, Κώστα Πελετίδη, ο οποίος ήταν αντιμέτωπος με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος, έπειτα από μήνυση που είχε υποβάλλει ο τότε υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Αρβανίτης.

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου το 2015 δεν παραχωρήθηκε στη Χρυσή Αυγή δημοτικός χώρος, κατά την προεκλογική περίοδο.

Η απόφαση της αθώωσης ακολουθήθηκε από πολλά χειροκροτήματα, όσων βρίσκονταν στην αίθουσα για να σταθούν στο πλευρό του κ. Πελετίδη.

Και όσοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστικό μέγαρο ξέσπασαν σε χειροκροτήματα όταν έλαβαν το νέο της απόφασης.

peletidis 3

Υπενθυμίζουμε πως ο δήμαρχος εμφανίστηκε στο δικαστήριο συνοδεία αριθμού πολιτών που του συμπαραστέκονται, ενώ το παρών – για να σταθεί στο πλευρό του – έδωσε και ο δημοφιλής ηθοποιός, Κώστας Καζάκος.

peletidis 2

peletidis 1

 

Δημοτικοί υπάλληλοι, που μαζί με οργανώσεις, σωματεία και φορείς, που συμμείχαν στην συγκέντρωση συμπαράστασης του δήμαρχου, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, πραγματοποίησαν στάση εργασίας.

peletidis 5

(πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi)

ΠΗΓΗ http://www.cnn.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.