kozan.gr: Κοζάνη: Εργαστήρι δημιουργικής γραφής και ανάγνωσης, με την ποιήτρια και δοκιμιογράφο Ευτυχία – Αλεξάνδρα Λουκίδου, διοργάνωσε, σήμερα 24/6, το λογοτεχνικό περιοδικό «Παρέμβαση» (Φωτογραφίες & Βίντεο)

24 Ιουνίου 2019
23:23
Κανένα σχόλιο

Τρίωρο Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής και Ανάγνωσης, με την ποιήτρια και δοκιμιογράφο Ευτυχία – Αλεξάνδρα Λουκίδου, διοργάνωσε το λογοτεχνικό περιοδικό «Παρέμβαση», σήμερα Δευτέρα 24 Ιουνίου, στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης.

Το Εργαστήρι αποτελεί μια πρώτη γνωριμία με την Δημιουργική Γραφή και Ανάγνωση, ενώ πρόκειται να συνεχιστεί με ολοκληρωμένο κύκλο σεμιναρίων από τον Σεπτέμβρη του 2019. Αποβλέπει στην κινητοποίηση της προσωπικής φωνής του καθενός, ώστε μέσα από μια σειρά θεωρητικών και πρακτικών μεθόδων να κατακτηθεί η γλωσσική και μορφική ακρίβεια, αλλά και η συγκίνηση, αφού ένα κείμενο πρέπει και να λάμπει και να σημαίνει.

Για πληροφορίες σχετικά με το Εργαστήρι μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 6934812044 και στο [email protected]

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.