Το Λιβαδερό, το Τρανόβαλτο και το Μικρόβαλτο, επισκέφθηκε η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ Παρασκευή Βρυζίδου

25 Ιουνίου 2019
19:42
Κανένα σχόλιο

Η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ Παρασκευή Βρυζίδου, αφού επισκέφθηκε περιοχές της ΠΕ Κοζάνης με έντονη δραστηριότητα στον αγροτικό τομέα και την κτηνοτροφία, επεσήμανε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όλοι στη ΝΔ, «πιστεύουμε στην αναγέννηση της υπαίθρου και εντάσουμε στο πρόγραμμά μας την εισαγωγή νέου νόμου για τους συνεταιρισμούς με μείωση της φορολογίας στο 10%, για ομάδες παραγωγών και μείωση του εισαγωγικού φορολογικού συντελεστή για αγρότες από 22% στο 9%, για εισοδήματα μέχρι 10.000 ευρώ. Βάζουμε τέλος στις παράνομες ελληνοποιήσεις προϊόντων και διασφαλίζουμε σταθερούς πόρους από τη νέα ΚΑΠ για ειδικά προγράμματα ενίσχυσης των αγροτών και κτηνοτρόφων». Στο Λιβαδερό δήλωσε, ότι «οι χαρακτηρισμένες εκτάσεις ως δασικές, στην έκταση που έγινε, είναι υπερβολική και άδικη, έπρεπε ήδη να οργανωθεί η επίλυση του και νωρίτερα να προβλεφθεί η αποφυγή του».

Στο Τρανόβαλτο και το Μικρόβαλτο, δήλωσε ανεπιφύλακτα ότι «μια περιοχή με βασικό πλεονέκτημα την ύπαρξη του μαρμάρου, την ποιότητα του και την τεχνογνωσία, δεν μπορεί να βρίσκεται σ΄αυτή την κατάσταση οικονομικού μαρασμού και ανεργίας και επεσήμανε ότι το πρόγραμμα της ΝΔ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και η δική μας συμβολή, που διατελέσαμε δεκαετίες πρώτη γραμμή στην Αυτοδιοίκηση και αποδείξαμε ότι μπορούμε να βρούμε λύσεις στα δύσκολα, είναι προς τη κατεύθυνση της ουσιαστικής στήριξης καταρχήν, με μείωση του φορολογικού συντελεστή επιχειρήσεων από 28% στο 20% μέσα σε 2 χρόνια, αποκατάσταση της ρευστότητας μέσω της μείωσης του επιτοκίου δανεισμού και του πραγματικού ενδιαφέροντος για το μάρμαρο, με στόχο τη βιώσιμη πορεία κα επανεκίνηση όσων έπαψαν να λειτουργούν ή υπολειτουργούν».

Παρασκευή Βρυζίδου

Υποψήφια Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.