Η πρόταση του Γ. Τζέλλου για την πλατεία Αιανής

26 Ιουνίου 2019
06:41

Η πρόταση μου αυτή εκ των πραγμάτων τίθεται υπόψη και του νέου Προέδρου Στέλιου Βαβλιάρα.

Αγαπητέ Πρόεδρε, δημοσιοποιώ την πρόταση για τη χρήση της πλατείας της Αιανής, όπως σου την είπα τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος σε σένα και στο νέο Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Φτάκα. Ο χώρος ανατολικά της πλατείας-εκεί που είναι τα τρία πλατάνια και οι προτομές, να παραχωρηθεί για χρήση (ειδικά για φέτος δωρεάν διότι δεν προλαβαίνετε για δημοπρασία κλπ) στα παρακείμενα μαγαζιά καφέ κλπ που θα ενδιαφερθούν να βγάλουν (παραδοσιακά εννοείται ) τραπέζια, ώστε να πίνουμε και εμείς και οι επισκέπτες, που το καλοκαίρι είναι πολλοί, τον καφέ μας, τη μπύρα μας και το τσίπουρο μας κάτω από τον ίσκιο των πλατανιών και με την ασφάλεια που παρέχει ο χώρος για τα μικρά παιδιά, που είτε ως γονείς , είτε ως παππούδες συνοδεύουμε.Θα γεμίσει η πλατεία κόσμο και θα είναι πολύ όμορφα. ‘Όπως εξάλλου συμβαίνει σε κάθε χωριό. Αλλιώς δεν έχει νόημα να είναι άδεια η πλατεία. Προτείνω να το εξετάσετε ως Τ.Σ., να το συζητήσετε με τα μαγαζιά και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και να το προωθήσετε στο Δήμαρχο. Από του χρόνου- με πολύ χαμηλό-συμβολικό μίσθωμα- πάλι το ίδιο πιο οργανωμένα.

Θα ήθελα πάντως και τις απόψεις των συγχωριανών μας επί της πρότασης. Όσον αφορά τούς φίλους που περιμένουν την δημοσιοποίηση της πρότασης μου για τις αναγκαίες παρεμβάσεις στην πλατεία,ώστε να γίνει πιο λειτουργική και ελκυστική , συνιστώ λίγη υπομονή, καθώς προετοιμάζω την πρόταση μου προς τους Δημάρχους σημερινό και αυριανό, την οποία θα θέσω βέβαια πρώτα υπόψη του Τ.Σ.σημερινού και αυριανού για συζήτηση.

Η πλατεία πρέπει να γίνει ο χώρος καθημερινής και ευχάριστης χρήσης όλων μας, μικρών και μεγάλων.

4 σχόλια

  • Λάθος,λαθος!!! Η πλατεία είναι τόσο μικρή που δεν φτάνει ούτε για τα παιδιά με τους γονείς τους. Ειδικά σε εκείνο το σημείο όπου καθημερινά παίζουν δεκάδες παιδιά με μπάλλες ή ποδήλατα. Το καλοκαίρι μέχρι τα μεσάνυχτα.Δεν ζείτε στο χωριό,δεν τα βλέπετε κύριε Τζέλλο; Θέλετε να τα διώξετε από κει τα παιδιά μας;Ήδη οι μαγαζάτορες έχουν καταλάβει όλο το δημόσιο χώρο περιμετρικά της πλατείας,εκεί στα κόκκινα τείχη, όχι μόνο τον πεζόδρομο. Θέλετε να μας βάλετε να μαλώσουμε με τους μαγαζάτορες;Ως γονείς εμείς θα αντιδράσουμε, να το ξέρετε.

  • “‘Όπως εξάλλου συμβαίνει σε κάθε χωριό”
    ΠΟΥ,ΣΕ ΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟ;ΣΤΗ ΛΕΥΚΟΠΗΓΗ; ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ;Η ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ; ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ; ΕΔΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ!!!!

  • Εγω λεω η πλατεια να γινει παρκινγκ, ετσι κι αλλιως εκει ολοι παρατανε τα αυτοκινητα πανω στο δρομο. Να μην κουραζονται οι οδηγοι να περπατανε.Τζελο τολμησε το!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.