Γιάννης Θεοφύλακτος στην ΕΡΤ 3: “Δεν μπορούμε να δώσουμε καθαρό μήνυμα διακυβέρνησης σε εκείνους που κατέστρεψαν και λεηλάτησαν τη χώρα”

26 Ιουνίου 2019
14:16

Στην ΕΡΤ 3, στην εκπομπή “Επικοινωνία” φιλοξενήθηκε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης και εκ νέου υποψήφιος Γιάννης Θεοφύλακτος. Ο κ. Θεοφύλακτος αναφέρθηκε στη μάχη των εθνικών εκλογών τονίζοντας πως βελτιώνεται αισθητά το πρόσφατο αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, σε ένα σημαντικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.

“Δεν μπορούμε να δώσουμε καθαρό μήνυμα διακυβέρνησης σε εκείνους που κατέστρεψαν και λεηλάτησαν τη χώρα” τόνισε ο κ. Θεοφυλακτος, αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία και στο ΠΑΣΟΚ που πέραν της χώρας, χρεοκόπησαν και τον ίδιο τους τον εαυτό, υπενθυμίζοντας τα τεράστια χρέη των δύο κομμάτων.

Η κοινωνία ανταποκρίνεται θετικά στα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και στο σχεδιασμό για την επόμενη ημέρα, κάτι που όπως ανέφερε ο κ.Θεοφύλακτος γίνεται αντιληπτό με τη σύγκριση των προγραμμάτων ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ.

“Στο επίκεντρο του σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη ημέρα βρίσκεται η δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη για όλους με σεβασμό στο περιβάλλον και στους εργαζομένους” τόνισε ο κ. Θεοφύλακτος, επισημαίνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ εξαρχής λέει “ναι στην υγιή επιχειρηματικότητα και στη μεσαία τάξη.

Ο  κ. Θεοφύλακτος ανέπτυξε το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ που όπως ανέφερε προβλέπει ανάπτυξη με δουλειά για όλους και κυρίως με αξιοπρεπείς μισθούς και σεβασμό στα εργασιακά δικαιώματα.

Ειδικότερα για το Ν. Κοζάνης ο κ. Θεοφυλακτος ανέφερε πως βασικό πυλώνα για την ανάπτυξη αποτελεί ο πρωτογενής τομέας. Υπενθύμισε μάλιστα την προσωπική του συμμετοχή στην τεράστια επιτυχία της Ελλάδας αναφορικά με την εξαγωγή του “Κρόκου Κοζάνης” καθώς και τις επιτυχημένες συνεργασίες του με συνεταιρισμούς και αγρότες σε όλο το Ν.Κοζάνης.

Παράλληλα ο κ. Θεοφύλακτος αναφέρθηκε στον τριτογενή τομέα και ειδικότερα στο εμπόριο στο οποίο η ευρύτερη περιοχή διαθέτει διαχρονική παράδοση υπενθυμίζοντας πως δραστηριοποιούνται δυνατοί επαγγελματίες που πρέπει να ενισχυθούν περισσότερο.
Ακόμη ο κ. Θεοφύλακτος αναφέρθηκε στον πυλώνα ανάπτυξης της ΔΕΗ υπενθυμίζοντας πως η σημερινή κυβέρνηση περιέσωσε το σημαντικότερο τμήμα της ΔΕΗ και κυρίως τα δίκτυα του ΑΔΜΗΕ και τα κερδοφόρα υδροηλεκτρικά εργοστάσια, τονίζοντας πως έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για την μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή, ώστε να διασφαλίζεται η ανάπτυξη και οι θέσεις εργασίας. Αναφερόμενος στη δεινή οικονομική κατάσταση της ΔΕΗ  ειδικότερα κατά τα πρώτα χρόνια διακυβέρνησης, υπενθύμισε πως δεν πρέπει να ξεχνάμε ποιοι κατέστρεψαν και χρεοκόπησαν τις εθνικές πλουτοπαραγωγικές μας πηγές δείχνοντας τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Για το θέμα ο κ. Θεοφύλακτος πρόσθεσε πως παρά τα σημαντικά προβλήματα η κατάσταση της ΔΕΗ έχει σταθεροποιηθεί και μπορεί πλέον να διαδραματίσει το δικό της σημαντικό ρόλο στο μέλλον.

“Ο κ. Μητσοτάκης είναι εχθρικός προς τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους της ΔΕΗ και όχι μόνο” ανέφερε ο κ. Θεοφύλακτος εστιάζοντας στις εξαγγελίες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου και μείωση των συντάξεων.

Κλείνοντας ο κ. Θεοφύλακτος αναφέρθηκε στο διαχρονικό πρόβλημα της ανεργίας στην περιοχή σημειώνοντας ωστόσο τη σαφή βελτίωση της εικόνας και των αριθμών. Με εκτίμηση, Πολιτικό Γραφείο Γιάννη Θεοφύλακτου Δείτε και χρησιμοποιείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

 https://www.youtube.com/watch?v=NEgwO73iA6s&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1L5zrYLokD0VrC8EtuMNZHXbMhc86BrOOa-j8NDjOC7YLy1zm8TpR_-GA

16 σχόλια

  • Αφού είσαστε τόσο σωστοί, όπως λένε και οι παραπάνω (ο οποίος ένας πρέπει να είναι από το γραφείο και έστειλε τοσα μηνύματα) γιατί η διαφορά από τη ΝΔ μεγαλώνει συνεχως; και θα παιχτει από 12 έως 15 τελικά;

  • ΠΕΣ ΤΑ ΓΙΆΝΝΗ.ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΑΎΞΗΣΗ ΜΙΣΘΏΝ 13 ΣΎΝΤΑΞΗ ΚΛΠ.ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΡΟΛΑΚΙ ΓΙΑ 13 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΉΤΑΝ.ΑΣΕ ΜΑΣ ΒΡΕ ΓΙΆΝΝΗ ΆΣΕ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΙ ΓΙΑ ΣΈΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΛΑΚΙ ΤΕΛΕΙΏΣΑΤΕ ΕΔΏ.

    • Η διαφορά στις πολιτικές μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι ξεκάθαρες. Το ποιος είναι με τους πολλούς και ποιος με τους λίγους το έχουνε δηλώσει και οι δυο πολιτικοί αρχηγοί. Προσωπικά εγώ έχω αποφασίσει!!!!!!

      • Ποιοι είναι οι πολλοί και ποιοι οι λίγοι βρε σύντροφε;
        Πάντως η ελίτ της αριστεράς που παριστάνει τους φτωχούς δεν είναι, μη τα πολύ λέω δες τις φορολογικές δηλώσεις τους και μετά υπολόγισε καλύτερα… Αριστερά της Εκάλης και για ξεκάρφωμα της κυψέλης…

  • Οι δήθεν αντιμνημονιακοί υποθήκευσαν όλη τη δημόσια περιουσία στο υπερταμείο για 99 χρόνια, το οποίο μπορεί να την διαχειριστεί χωρίς να ξαναρωτήσει τη Βουλή και στο οποίο ο πρόεδρος απαγορεύεται να είναι Έλληνας. Εξωφρενικό. (αρχίζοντας από το Σιδηροδρομικό Δίκτυο έως τα Αεροδρόμια).
    Κόστισε 86 δις η διαπραγμάτευσή του μεγάλου επαναστάτη από τις USA Γιανη – με ένα ν – Βαρουφάκη συν τα δεκάδες – ή και εκατοντάδες – δις για την ανακεφαλαιοποίηση των Ελληνικών Τραπεζών.
    Τα μνημόνια που ο Τσίπρας θα έσκιζε, τον έσκισαν.

    • Να μην ξεχασουμε ποιοι μας εβαλαν στα μνημονια … με πολιτικες “κοματικες”, διαπλοκη και με υπερογκα χρεη.

  • Φυσικά κ. Θεοφύλακτε δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποιοι κατέστρεψαν τη χώρα.
    Ο Κουρουπλής, η Παπακώστα, ο Ραγκούσης, η Ξενογιαννακοπούλου, η Κουντουρά, ο Καμένος κτλ, κτλ, κτλ…
    Μάλλον εσείς ξεχνάτε, ή καλύτερα δίνετε συγχωροχάρτι σε όσους συντάσσονται με εσάς, οπότε το μόνο που δε σας ενδιαφέρει είναι η χώρα…
    Το χειρότερο δε, είναι πως όχι απλά δε σας ενδιαφέρει η χώρα, όπως έκαναν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, που το μόνο που τους ένοιαζε ήταν τι θα φάνε, αλλά σας ενδιαφέρει να κάνετε κακό στη χώρα.
    Δε μπορώ να εξηγήσω αλλιώς την υιοθέτηση από την “θρησκευτικά ουδέτερη” κυβέρνησή σας του τζαμιού των μεταναστών, το χάρισμα του ονόματος Μακεδονία στα Σκόπια (ακόμα να μάθουμε ποια είναι τα οφέλη για εμάς) και το χειρότερο, την εκκωφαντική σιωπή όλων σας στο πανό των ΛΟΑΚΤΙ στην παρέλαση τους, που μας λένε πως θέλουν να πεθάνει η Ελλάδα για να ζήσουν αυτοί.
    Ποια η θέση ΟΛΩΝ σας (η δική σας, του κόμματος σας αλλά και όλων των κομμάτων) ως προς αυτό; Γιατί καμία κατακραυγή και καταδίκη αυτών που στέλνουν στο διάολο την πατρίδα, την οικογένεια και ζητάν το ΘΑΝΑΤΟ της Ελλάδας;
    Αυτοί είναι οι “πολλοί”, με τους οποίους συντάσσεται το κόμμα σας.
    Αυτοί που ζητάν το “κεφάλι” της Ελλάδας “επί πίνακι”…και εσείς θέλετε την εξουσία, μόνο για να τους το δώσετε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.