Επίσκεψη του Τάσου Τσιλφίδη στον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης (Φωτογραφία)

26 Ιουνίου 2019
16:10

Ο Τάσος Τσιλφίδης, υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝ.ΑΛ., Π.Ε. Κοζάνης, επισκέφθηκε σήμερα τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης. Εκεί συναντήθηκε με τα μέλη του Συλλόγου και συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματά τους.

Ανέλυσαν στον κ. Τσιλφίδη τα κύρια θέματα που τους απασχολούν όπως είναι ο αυξημένος φορολογικός συντελεστής και το πρόβλημα ρευστότητας στην αγορά. Ανέφεραν πως γενικά το λιανικό εμπόριο έχει δεχτεί πολλαπλά πλήγματα στα χρόνια της κρίσης που διανύουμε. Το παρεμπόριο πρέπει να αντιμετωπιστεί και να στηριχθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τα λιανικά καταστήματα που είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας.

Ο κ. Τσιλφίδης αφουγκράστηκε τις ανησυχίες τους και τόνισε πως εφόσον εκλεγεί θα είναι δίπλα τους και αρωγός στην προσπάθεια για λύση στα χρόνια προβλήματά τους ενώ θα συμβάλλει στη στήριξη του λιανικού εμπορίου και της τοπικής αγοράς.

2 σχόλια

  • AN ΠΑΡΕΙ ΕΔΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΤΣΙΛΦΙΔΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ “ΤΑ ΧΩΝΟΥΜΕ” ΣΤΗΝ ΝΔ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΖΑΝΙΤΗ ΒΕΡΟ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΠΑΛΙ Ο ΤΣΙΛΦΙΔΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΔΡΑ

  • Η νδ θα πάρει τις 4 έδρες και 1 το κιναλ με τον τσιλφίδη
    το συριζα ούτε γι αστείο δεν βλέπει έδρα στην Κοζάνη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.