kozan.gr: Πτώση δέντρου στο Δημοτικό Kήπο Κοζάνης- Παραλίγο να υπάρξουν τραυματισμοί (Φωτογραφίες)

27 Ιουνίου 2019
00:05

 

Το περιστατικό συνέβη στο  Δημοτικό Κήπο Κοζάνης, λίγο μετά τις 23.10. Ξαφνικά ένα μεγάλο πεύκο έπεσε πάνω σε ένα παγκάκι. Όπως αναφέρει αναγνώστης στο kozan.gr λίγο έλειψε να τραυματίσει  μία παρέα τριών νέων που κάθονταν στο παγκάκι, αλλά τελευταία στιγμή απομακρύνθηκαν τρέχοντας.

8 σχόλια

  • Υπηρεσια πρασινου, πολιτικοι προισταμενοι, εχουν ακεραιη την ευθυνη.
    Τι ελεγχος γινεται στα δεντρα του παρκου?
    Τη μια σκορπιοι την αλλη παραλιγο σοβαροι τραυματισμοι σε κοσμο απο πτωση ολοκληρου δεντρου!!!
    Κοζανη τοποςνα ζεις τελικα. Δημαρχε Ιωαννιδη εισαι ελαχιστος..

  • Αν γινόταν το απόγευμα που είναι γεμάτο μικρά παιδιά και είχαμε νεκρό τι θα γινόταν;;Τι κάνουν στο δήμο; Κοιμούνται;Αυτό σηκώνει και μήνυση!Για πλάκα μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο αυτό το δέντρο αν σου έρθει στο κεφάλι.

  • Σσσσσσσ, μην κάνετε φασαρία, θα ξυπνήσετε τον Ιωαννίδη και τον Τσικριτζή!

    Τα δέντρα χρειάζονται επειγόντως ελάφρωμα, αλλά μάλλον θα περιμένουν τη μεθεπόμενη δημοτική αρχή. Αφού και την επόμενη την ξέρουμε, μια απ’ τα ίδια πάλι.

  • εδω υπαρχει υπαιτιοτητα του δημου, ξεκαθαρα.
    γινετε ελεγχος των δεντρων απο ειδικο?
    το δεντρο εσπασε, δεν ξεριζωθηκε, οποτε μπορουσε να διαγνωστει εαν ηταν σαπιο πχ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.