ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης: Απάντηση στην ανακοίνωση του Μιχάλη Παπαδόπουλου

27 Ιουνίου 2019
13:52

Η αρχική σύμβαση κατασκευής της Μονάδας V του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας υπογράφηκε τον Μάρτιο του 2013.

Μέχρι τον Νοέμβριο του 2015 ο ανάδοχος  δεν είχε εγκατασταθεί.

Ποιος μπορεί να πιστέψει ότι για την καθυστέρηση αυτή των δυόμισι  και πλέον χρόνων ευθύνεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που ανέλαβε το 2015 και αμέσως έτρεξε τις διαδικασίες για εγκατάσταση του αναδόχου;

Τώρα όσον αφορά την παράταση λειτουργίας των μονάδων της Καρδιάς και του Αμυνταίου να αναφέρουμε ότι η κυβέρνηση στην οποία Υπουργός ήταν ο κ. Παπαδόπουλος εισηγήθηκε το 2013 να αποσυρθούν στις 17.500 ώρες.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ καταφέρνει την παράταση λειτουργίας τους έως τις 32.000 ώρες.

Έρχεται τώρα ο κ. Παπαδόπουλος, και μέσω αυτού το κόμμα του, και ξαναεπιχειρεί να τις κλείσει απειλώντας τα στελέχη των μονάδων αυτών και προτρέποντάς τους να μην συνεχίσουν την λειτουργία τους.

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.