Επίσκεψη  της υποψήφιας βουλευτή Πρώϊου Ευλαμπίας σε υπηρεσίες του Ν. Κοζάνης (Φωτογραφίες)

27 Ιουνίου 2019
15:08
Κανένα σχόλιο

Η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευλαμπία Πρώϊου επισκέφθηκε υπηρεσίες του Ν. Κοζάνης. Ξεκίνησε με το“ Μαμάτσειο” Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης. Στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχε με το Διοικητή του Νοσοκομείου αναλύθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν και οι ενέργειες που θα κάνει η επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ώστε να υπάρξει η λύση αυτών.

Στη συνέχεια έφτασε στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης όπου και συνομίλησε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ν. Κοζάνης Θ. Κεραμά και στελέχη της υπηρεσίας και συζήτησαν για θεσμικά θέματα, για τον εξοπλισμό και το σχέδιο που περιγράφεται στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για να νιώθουν όλοι οι πολίτες ασφαλείς. Στα πλαίσια των συναντήσεων της βρέθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης με σκοπό να ενημερωθεί για την κατάσταση λειτουργίας του Πυροσβεστικού Σώματος της πόλης μας.

Σε συνάντηση που είχε με τον Αρχιπύραρχο Α. Παπαζαχαρία ενημερώθηκε για τα προβλήματα αλλά άκουσε και τις προτάσεις για τη σύσταση πυροσβεστικού κλιμακίου στη Σιάτιστα. Τέλος, κατά την επίσκεψη της υποψήφιας βουλευτή Πρώϊου Ευλαμπίας στο Περιφερειακό Υποκατάστημα ΕΦΚΑ Μισθωτών Κοζάνης (πρώην ΙΚΑ), συζητήθηκαν με την Προϊσταμένη Διεύθυνσης Ε. Παυλίτσα και τους υπαλλήλους της υπηρεσίας τα προβλήματα που προκύπτουν από την ενοποίηση των ασφαλιστικών φορέων που επηρεάζουν τόσο από τους ασφαλισμένους όσο και τους υπαλλήλους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.