To ΚΕ.Π.ΚΑ Δυτικής Μακεδονίας επισκέφθηκε την Παρασκευή 28 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης της ΝΔ Γεώργιος Αμανατίδης

28 Ιουνίου 2019
17:26
Κανένα σχόλιο

 

Τα γραφεία του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕ.Π.ΚΑ) Δυτικής Μακεδονίας επισκέφθηκε, σήμερα, Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, ο υποψήφιος βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας Γεώργιος Αμανατίδης.

Στη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕ.Π.ΚΑ. Δυτικής Μακεδονίας ενημερώθηκε για τις δράσεις, τον τρόπο λειτουργίας και τον θεσμικό ρόλο του ΚΕ.Π.ΚΑ.

Στη συζήτηση που ακολούθησε τονίστηκε μεταξύ άλλων και η ανάγκη της δραστικότερης προστασίας των δικαιωμάτων των καταναλωτών, της οικονομικής ενίσχυσης των καταναλωτικών οργανώσεων από την Πολιτεία και ενός νέου ισχυρότερου πλαισίου προστασίας της κύριας κατοικίας.

Για καταγγελίες ή περισσότερες πληροφορίες, ας απευθυνθούμε στο ΚΕ.Π.ΚΑ.,

τηλ. 2461042282, Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή : 09:30 – 12:30.

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Βασίλειος Στ. Ιωαννίδης Νικόλαος Αγοραστός

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.