Συνάντηση με μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΕΒΕ είχε η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ Παρασκευή Βρυζίδου

28 Ιουνίου 2019
18:23
Κανένα σχόλιο

Συνάντηση με μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΕΒΕ είχε η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ Παρασκευή Βρυζίδου, όπου ανέφερε ότι πρέπει επιτέλους να στηρίξουμε του ελεύθερους επαγγελματίες και την επιχειρηματικότητα, γιατί η ισχυρή ανάπτυξη γίνεται με επενδύσεις και φυσικά με οριστικό τέλος στην υπερφορολόγηση.

Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας ξεκινάει με μείωση του συντελεστή φορολογίας επιχειρήσεων από 28% στο 20%, μέσα σε 2 χρόνια και του φόρου μερισμάτων από 10% στο 5%.

Ο δεύτερος μεγάλος στόχος του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι οι πολλές νέες καλοπληρωμένες δουλειές στον τομέα του τουρισμού, τον πρωτογενή τομέα, στην ενέργεια και τον κατασκευαστικό τομέα.

Η μείωση του ΕΝΦΙΑ, κατά 30% εντός διετίας για όλους τους ιδιοκτήτες, είναι σημαντικότατη διευκόλυνση των πολιτών, αλλά και η αναστολή για μια τριετία του φόρου υπεραξίας στις αγοραπωλησίες ακινήτων και του ΦΠΑ, θα δώσει ώθηση στην οικοδομική δραστηριότητα και σε πολλά επαγγέλματα, που έχουν πληγεί τα τελευταία χρόνια.

Τέλος η κ. Βρυζίδου εξέφρασε την ανάγκη για τη στήριξη της Γυναίκας εργαζόμενης, της άνεργης γυναίκας, της Ελληνίδας μάνας και τόνισε γενικότερα ότι οφείλουμε μια συστηματική προσπάθεια για να υπάρξουν δουλειές για τις γυναίκες, ίσες ευκαιρίες, αλλά και χρηματοδοτικά προγράμματα, καθώς και υποστηρικτικοί μηχανισμοί για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Πέρασα στη ζωή μου και περνώ, όλα τα στάδια του αγώνα της γυναίκας που δε σταματάει να προσπαθεί για τη ζωή, την οικογένεια, αλλά και τη νέα γενιά και τον τόπο μας, με κατανόηση και συμπαράσταση σε κάθε γυναίκα, που δίνει το δικό της αγώνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.