Σεμινάριο “Πρώτων Βοηθειών” πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 28/6, στη στέγη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καπνοχωρίου

29 Ιουνίου 2019
21:08
Κανένα σχόλιο

Την Παρασκευή 28/6/2019, στη στέγη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καπνοχωρίου, πραγματοποιήθηκε το πρώτο μέρος του υπέροχου Σεμιναρίου – Μαθήματος …ζωής.

Οι εξαίρετοι Εκαβίτες, Βαγγέλης Τουρτούρας και Γεωργία Χαρίση, άρτια οργανωμένοι και εξοπλισμένοι, υπεύθυνοι , όπως άλλωστε αρμόζει για το πραγματικά σοβαρό τους έργο, χάρισαν γνώσεις πολύτιμες! Πρώτες Βοήθειες, με βατά , απόλυτα κατανοητά βήματα, για μικρούς και μεγάλους. Φίλτατε Βαγγέλη, άψογη η Παρουσίασή σου ! Αρκούσε να δει κανείς το ενδιαφέρον ειδικά των παιδιών και θαρρώ πως θα ήτανε η πιό γλυκιά του ανταμοιβή. Καλή αντάμωση προς το Φθινόπωρο για τον δεύτερο κύκλο του Σεμιναρίου.

Ευχαριστώ απο Καρδιάς και εκ μέρους του Δ.Σ., την Διοίκηση του ΕΚΑΒ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, για την πραγματοποίηση του αιτήματός μας , αλλά ιδιαιτέρως και προσωπικά Εσάς και εκ μέρους όλων των παρισταμένων. Είθε , να Είσαστε και να είμαστε όλοι Υγιείς και οι πολύτιμες γνώσεις σας να παρέχουν στους ανθρώπους , μόνο την ασφάλεια της Γνώσης!

Αγάπη Αμαραντίδου
Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καπνοχωρίου Κοζάνης

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.