Την Αιανή, το Τσοτύλι και χωριά της Εορδαίας επισκέφτηκε η υποψήφια βουλεύτρια ΠΕ Κοζάνης Θεοδώρα Γούλιαρου

30 Ιουνίου 2019
12:27

Την  Παρασκευή το απόγευμα,  στις 28-6-2019 η υποψήφια βουλεύτρια ΠΕ Κοζάνης Θεοδώρα Γούλιαρου, επισκέφτηκε την Αιανή Κοζάνης και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής για τα τοπικά προβλήματα. Μείζον πρόβλημα της περιοχής είναι το ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ που η επίλυσή του θα δώσει ζωή στους αγρότες και τις αγρότισσες και θα ανακόψει την μετανάστευση, ιδίως της νεολαίας.  Η  Θεοδώρα Γούλιαρου δεσμεύτηκε ότι θα είναι στην απόλυτη προτεραιότητά  της και θα συμβάλλει για την επίλυση ενός προβλήματος που τελμάτωσε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Το Σάββατο το πρωί στις 29/06/2019 η υποψήφια βουλεύτρια ΠΕ Κοζάνης Θεοδώρα Γούλιαρου, επισκέφτηκε το Τσοτύλι και περιηγήθηκε στην λαϊκή αγορά και στα καταστήματα της πόλης,  μοιράζοντας το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ,  συνομιλώντας  με τους κατοίκους και  εξηγώντας τις θέσεις του κόμματος.

Το Σάββατο το απόγευμα επισκέφτηκε τα χωριά Μεσόβουνο,  Πύργους και παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις των Αγίων Αποστόλων του Ανατολικού. Ακολούθως επισκέφτηκε τον χώρο όπου διοργανώθηκε το αντιφασιστικό φεστιβάλ. Τέλος, επισκέφτηκε τις εκδηλώσεις του οικισμού Καρδιάς, όπου είχε θερμή αποδοχή από τον κόσμο.

4 σχόλια

  • Γράψτε σωστά Ελληνικά. Άκου εκεί βουλεύτρια, τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας. Είναι η βουλευτής, η γιατρός, η παιδαγωγός, η κτηνίατρος, η ψυχίατρος και ούτω καθεξής.

      • Σωστός, αν όλοι διάβαζαν γραμματική και ιστορία ίσως το εκλογικό αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό αλλά τι περιμένεις από λαό χωρίς κρίση και μνήμη … επιστροφή στην οικογενειοκρατία

      • Άρα ψαγμένε φιλόλογε όχι από τα LIDL,όλοι οι προηγούμενοι που αναφέρονται σε υποψήφιες γυναίκες και γράφουν η βουλευτής, το γράφουν λάθος; κι επειδή όπως αναφέρεις κι εσύ είμαι φιλόλογος από τα LIDL, πέσμου σε παρακαλώ πως γράφονται και προφέρονται τα παραπάνω παραδείγματα που αναφέρω.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.