Με διάχυτη συγκίνηση κι όμορφες στιγμές πραγματοποιήθηκε η 1η συνάντηση αποφοίτων 1992 του ΤΕΛ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

30 Ιουνίου 2019
18:14
Κανένα σχόλιο

Με διάχυτη συγκίνηση και όμορφες στιγμές πραγματοποιήθηκε η 1η συνάντηση αποφοίτων 1992 του ΤΕΛ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ . Το κουδούνι χτύπησε μετά από 27 χρόνια το Σάββατο 29/6/2019 κ Ω/20:30 στο σχολείο όπου αποφοίτησαν (Σημερινό Γυμνάσιο Αμυνταιου) .Ακολούθησε γεύμα σε ταβέρνα του Αμυνταίου όπου η μεγάλη συμμετοχή, η υπέροχη βραδιά, αποτέλεσαν το ιδανικό πλαίσιο, που γύρισε τη μνήμη πίσω…Τότε, που όλα ήταν στην αρχή …η ζωή, οι έρωτες, τα όνειρα και οι ελπίδες για το άγνωστο αύριο. Όλοι όσοι μαζευτήκαμε εκεί, οι παλιοί φίλοι κ συμμαθητές , αλλοτινοί έφηβοι, νιώσαμε χαρά κ νοσταλγία συναντώντας οικεία πρόσωπα, αλλαγμένα. Η βραδιά ξεκίνησε από τα γνωστά πηγαδάκια, από παρέα σε παρέα,φωνές, γέλια, πειράγματα. Κάποιες στιγμές αμηχανίας δεν έλειψαν αλλά περίσσεψαν οι χειραψίες, οι αγκαλιές, τα φιλιά. Αργά το βράδυ κ μετά από επίσκεψη σε γνωστό cafe bar του Αμυνταίου αποχωρίσαμε , με την ψυχή μας ”γεμάτη” κ την υπόσχεση “στα ίδια μέρη να ξαναβρεθούμε” σε εύλογο χρονικό διάστημα.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.