Tα Παρχάρια του Αγίου Δημητρίου στον π. Δ. Ελλησπόντου, το Βελβεντό και τον υδροηλεκτρικό σταθμό του ΤΟΕΒ Βελβεντού, επισκέφτηκε η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ Παρασκευή Βρυζίδου

30 Ιουνίου 2019
19:26
Κανένα σχόλιο

Το πρωί της Κυριακής η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ Παρασκευή Βρυζίδου, επισκέφτηκε τα Παρχάρια του Αγίου Δημητρίου στον π. Δ. Ελλησπόντου και συζήτησε με την πολυπληθή νεολαία για τη έντονη και μεγάλη ροπή προς τις παραδόσεις και τον πολιτισμό, ως ανάγκη και διέξοδο στην κρίση που περνάμε ως κοινωνία.

Στο Βελβεντό επίσης βρέθηκε η κα Βρυζίδου, σε συνάντηση με παραγωγούς του τόπου και τόνισε ότι η ποιότητα και η οργάνωση στις δενδροκαλλιέργειες, ήρθε η ώρα να επιβραβευθεί και όχι να τιμωρείται, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια, οδηγώντας τους καλλιεργητές σε χαμηλά κέρδη, εξαιτίας των δυσβάστακτων εξόδων και των υψηλότατων φόρων.

Επισκέφθηκε για πολλοστή φορά το μικρό υδροηλεκτρικό σταθμό του ΤΟΕΒ Βελβεντού, το οποίο θεωρεί πως αποτελεί αξιόλογο παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες περιοχές, εκμεταλλευόμενο τα νερά από την ορεινή θέση «Σκεπασμένο», τα οποία χρησιμοποιούνται για την άρδευση των χωραφιών το καλοκαίρι, ενώ χρησιμεύουν για την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος το χειμώνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.