Εορδαία: Μεταβολές στην κατανομή των εδρών του Νέου Δημοτικού Συμβουλίου

1 Ιουλίου 2019
12:22
Κανένα σχόλιο

Μεταβολές  στην κατανομή των εδρών στο Νέο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας έφερε η νέα ανακήρυξη των συνδυασμών από το  Πρωτοδικείο  Κοζάνης την περασμένη Παρασκευή σε σχέση  την αρχική εκτίμηση.

Έτσι στην Δημοτική Ενότητα Βερμίου χάνει την έδρα ο συνδυασμός του Παναγιώτη Πλακεντά (  Χατζηιωαννίδης Χρήστος ) όπως επίσης και ο συνδυασμός της  ΑθηνάΤερζοπούλου (Παπαδοπούλου – Δήμτσα Γεσθημανή)  και την  κερδίζουν οι συνδυασμοί του Στάθη Κοκκινίδη(  Μωυσιάδης Στέλιος) και του Γιάννη Καραβασίλη( Αναστάσιος Παπαχρήστος).

Στη Δημοτική Ενότητα Μουρικίου χάνει την έδρα ο συνδυασμός του Στάθη Κοκκινίδη (Ιωαννίδης Δημήτρης)  και την κερδίζει ο συνδυασμός της Αθηνάς Τερζοπούλου( Κωτσίδης Στέφανος ).

Τέλος στη Δημοτική Ενότητα Πτολεμαίδας χάνει την έδρα ο συνδυασμός του Γιάννη Καραβασίλη(  Ευγενίδου Κατερίνα) και την κερδίζει εκείνος του Παναγιώτη Πλακεντά με την εκλογή του Σιδηροπούλου Κοσμά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ορισμένοι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι συζητούν το ενδεχόμενο των ενστάσεων

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.