Διάθεση συγκεκριμένων χώρων του ΔΑΚ για προβολή των επιχειρήσεων του τόπου μας

1 Ιουλίου 2019
13:05

Το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης μετά από τις λειτουργικές και αισθητικές παρεμβάσεις, αποτελεί πόλο έλξης πολλών συμπολιτών μας, είτε πρόκειται για αθλητές που χρησιμοποιούν καθημερινά τις εγκαταστάσεις, είτε για ανθρώπους όλων των ηλικιών που προτιμούν μια βόλτα ή ένα περπάτημα στους χώρους του ΔΑΚ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΠΝ με την απόφαση 30/2019 περί κοινής ωφελείας, αποφάσισε τη διάθεση συγκεκριμένων χώρων του ΔΑΚ για προβολή των επιχειρήσεων του τόπου μας.

Η απόφαση έχει ως εξής:

  • Η προβολή θα γίνεται με μπάνερ που θα στερεώνονται στον εξωτερικό τοίχο από την τεχνική υπηρεσία του ΟΑΠΝ σε προεπιλεγμένες διαστάσεις.

  • Η κατασκευή του μπάνερ είναι αποκλειστική υποχρέωση του διαφημιζόμενου και μετά την λήξη του χρόνου της διαφήμισης το μπάνερ θα επιστρέφεται σε αυτόν.

  • Ο χρόνος έναρξης της διαφήμισης θα ξεκινάει από την στιγμή που θα τοποθετείται το μπάνερ (υποχρέωση ΟΑΠΝ) και ο διαφημιζόμενος θα ενημερώνεται με email (φωτογραφία με την ημερομηνία τοποθέτησης).

  • Ο ελάχιστος χρόνος διαφήμισης θα είναι έξι (6) μήνες.

  • Η χρέωση θα γίνεται με το μέγεθος και την χρονική περίοδο. (Ενδεικτικά: 10 ευρώ /μήνα για ένα μπάνερ διαστάσεων 1,80 Χ 1)

  • Αναλογικά θα κανονίζονται οι υπόλοιπες τιμές.

(Παράδειγμα: μπάνερ 1,80 Χ 1 μέτρα, για χρονική περίοδο 5 μηνών = 50 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ),

Μπάνερ 1,80 Χ 1 μέτρα, για χρονική περίοδο 10 μηνών = 100 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ),

Μπάνερ 3.70 Χ 1,30 μέτρα, για χρονική περίοδο 10 μηνών = 200 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

  • Για διαφήμιση έξι (6) μηνών, δώρο ένας (1) μήνας (χρεώνονται οι 5 μήνες = 50 ευρώ)

  • Για διαφήμιση δώδεκα (12) μηνών δώρο δύο (2) μήνες (χρεώνονται οι 10 μήνες =100 ευρώ)

  • Η εξόφληση θα γίνεται από τον διαφημιζόμενο υποχρεωτικά πριν την τοποθέτηση του μπάνερ.

Πληροφορίες στο 2461034311.

 

 

4 σχόλια

  • Έτσι θα φέρεται ανάπτυξη κ. Ιωαννίδη;Να το παίζεται διαφημιστές στη θέση των διαφημιστικών εταιριών; εκτός εάν οι χορηγοί δεν είναι μόνο του Δήμου. Σε λίγο θα κάνετε και ημερολόγιο και θα βγαίνετε για χορηγίες!Τελικά καταλάβαμε για το λόγο που πήρατε το δρόμο της αντιπολίτευσης παρόλο που σας στηρίξαμε!

  • Φτιάξτε το κολυμβητήριο ! ! ! Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν για να αντιδρασετε? ? Για το κουρι δεν το αναφέρω , υποθέτω παραγραφηκε! !

  • Προφεσορες ολοι.. ολα τα ξερετε.. κοιταξτε να μαθετε πως γινεται η διαδικασία και μετα ΙΣΩΣ να εχετε σοβαρη αποψη.. ασχετοι με αποψη . Ελληναράδες..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.