Τα γραφεία του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕ.Π.ΚΑ) Δυτικής Μακεδονίας επισκέφθηκε την Δευτέρα 1η Ιουλίου o Ιωάννης Θεοφύλακτος

2 Ιουλίου 2019
14:14

 

Τα γραφεία του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕ.Π.ΚΑ) Δυτικής Μακεδονίας επισκέφθηκε την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2019, ο βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης, και εκ νέου υποψήφιος, του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και πρώην Πρόεδρος του ΚΕ.Π.ΚΑ. Δυτικής Μακεδονίας κ. Ιωάννης Θεοφύλακτος.

Στη συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΚΕ.Π.ΚΑ. Δυτικής Μακεδονίας και με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το νέο πλαίσιο προστασίας της κύριας κατοικίας, τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης των οφειλών των επιχειρήσεων, τις παράνομες πρακτικές των εταιρειών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, των τραπεζών και των εταιρειών ηλεκτρονικού εμπορίου που παραβιάζουν τον Νόμο Περί Προστασίας Καταναλωτή. Τέλος τονίστηκε η ανάγκη μεγαλύτερης στήριξης των καταναλωτικών οργανώσεων από την Πολιτεία.

Για καταγγελίες ή περισσότερες πληροφορίες, ας απευθυνθούμε στο ΚΕ.Π.ΚΑ.,

τηλ. 2461042282, Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή : 09:30 – 12:30.

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Βασίλειος Στ. Ιωαννίδης Νικόλαος Αγοραστός

12 σχόλια

      • Νοτιοδυτικομακεδονας
        Να χρησιμοποιούμε σωστά τους όρους
        Δεν ξέρεις ποτέ τι θα συμβεί
        Σήμερα πάλι συλλάβανε κόσμο στη Δράμα
        Δεν αργούν να χτυπήσουν την πόρτα σου εάν διαφωνήσεις μαζί τους

        • φίλε νοτιομακεδονα διάβασες τις δηλώσεις Καραμανλή για τη Μακεδονία και ούτε ένα σχόλιο ;;; δε σε τιμά

          • Ποιος είπε ότι συμφωνώ με τον Καραμανλή ή ψηφίζω νέα δημοκρατία. Ποτέ & ούτε κ πρόκειται. Μια χαρα βολεύτηκαν όλοι με τη συμφωνία των Πρεσπών. Δεν είδαμε κ καμία αντίδραση άλλωστε. Ο ΣΥΡΙΖΑ το πίστευε κιόλας, αλλά είναι σεβαστό να έχει κάποιος διαφορετική γνώμη. Αλλά δεν μπορεί να γίνονται προσαγωγές ατόμων που εκφράζουν διαφορετική άποψη κατόπιν υποδείξεως βουλευτή στην αστυνομία. Πριν αναλάβει την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, παρότρυνε τον κόσμο να διαδηλώσει κ να βγει στους δρόμους. Θυμόμαστε όλοι αυτή την περίοδο. Κ τώρα ρίχνονται χημικά σε άτομα που διαδηλώνουν ειρηνικά όπως έγινε στα δυο μεγάλα συλλαλητήρια ή συλλαμβάνεται προληπτικά ή κατόπιν υποδείξεως κόσμος. Στα απολυταρχικά καθεστώτα μπορεί να είναι όλα καλά όσο συμπορεύεσαι κ συμφωνείς μαζί τους, αλλά την πρώτη φορά που θα διαφωνήσεις μαζί τους ( κ αυτό είναι πολύ λογικό να συμβεί κάποια στιγμή) θα στραφούν εναντίον σου. Το έχει δείξει η ιστορία. Όποτε δε θέλω να υποδείξω σε κάποιον τι να ψηφίσει ούτε πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι ένα όνομα κράτους το οποίο στο κάτω κάτω μας το επέβαλαν άλλοι. Την αλαζονική συμπεριφορά δεν σου την επιβάλλει κανείς άλλος. Άλλο θεωρώ ότι είναι το πρόβλημα κ δε νομίζω ότι είναι δύσκολο να το αντιληφθεί κάποιος.

          • Δεν ψηφίζω νέα δημοκρατία
            Ποτέ κ ούτε πρόκειται
            Μπορείτε να δείτε το χθεσινό βίντεο από τη Δράμα κ ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματα του
            Σέβομαι του καθενός τη γνώμη για το σκοπιανό
            Άλλο είναι το πρόβλημα κ δεν μπορούμε να το αγνοουμε

          • Προφανώς δεν επιτρέπονται αλλά σχόλια εκτός κ εάν γράψω κάτι για τον Καραμανλή ή πάρω πίσω όσα ειπα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.