Μίμης Δημητριάδης: Εκδόθηκε το ΦΕΚ για την παράταση ωρών λειτουργίας του ΑΗΣ Καρδιάς

2 Ιουλίου 2019
19:06
Εκδόθηκε σήμερα το ΦΕΚ με αριθμό Β’ 2646, για την παράταση ωρών λειτουργίας του ΑΗΣ Καρδιάς.
Ακυρώσαμε έναν έναν τους νόμους διαμελισμού και εκποίησης της ΔΕΗ. Το σχέδιο δηλαδή της ΝΔ το οποίο ήταν η μεταφορά του δημόσιου πλούτου στα χέρια κάποιων ιδιωτών φίλων τους. Κρατήσαμε σταθερούς και στη συνέχεια αυξήσαμε τους μισθούς και τις συντάξεις των εργαζομένων. Διασώσαμε από το λουκέτο τους ΑΗΣ Αμυνταιου και πρόσφατα της Καρδιάς, με δημοσίευση στο ΦΕΚ σήμερα, της ΚΥΑ για παράταση ωρών λειτουργίας του σταθμού.
Επίσης διατηρήθηκαν όλες οι θέσεις εργασίας, τα δικαιώματα των εργαζομένων και την τεχνογνωσία.
Κρατήσαμε τη ΔΕΗ ενιαία με δημόσιο χαρακτήρα και την κάνουμε ισχυρή.
Αυτό είναι το δικό μας σχέδιο. Αυτό καταφέραμε τα τελευταία 4 χρόνια και κανένας δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δε γνώριζε.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.