Μιχάλης Παπαδόπουλος: “Το σχέδιο μας για την υγεία είναι αποτελεσματικό και ρεαλιστικό, με ποιοτική Δημόσια Υγεία για όλους τους Έλληνες”

2 Ιουλίου 2019
19:50

 

Μιχάλης Παπαδόπουλος: “Το σχέδιο μας για την υγεία είναι αποτελεσματικό και ρεαλιστικό, με ποιοτική Δημόσια Υγεία για όλους τους Έλληνες”.

6 σχόλια

  • Οποίος πιστεύει ότι η ΝΔ θα ασχοληθεί σοβαρά με το σύστημα υγείας είναι βαθιά νυχτωμένος … έχει αετονύχηδες ανάμεσα στα στελέχη της που θα φαν με χρυσά κουτάλια κι αν κάποιος καημένος αρρωστήσει και δεν έχει χρήματα καλά σαράντα ( το έχουμε δει το έργο ) ψηφίστε λογικά μήπως και σωθούμε, τόσα κόμματα υπάρχουν

  • συγνωμη αλλα η ΝΔ δεν ηταν που δημιουργησε 2,500,000 εκατομμύρια ανασφάλιστους χωρίς δικαίωμα πρόσβασης στα δημοσια νοσοκομεία ;;;; η ΝΔ δεν είχε υπερτιμολογήσει τα φάρμακα των καρκινοπαθών ( με τεράστιο κέρδος για τα λαμόγια)ή αυτά είναι ψιλά γράμματα και αφορούν τον απλό λαό άλλωστε οι έχοντες θα πάνε σε ιδιωτικά νοσοκομεία … Νομίζω ότι κάποια στιγμή όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να πουν την αλήθεια…ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ)

    • αναποφάσιστε συριζαίε

      ενημερώσου πρώτα και μετά γράφε για 2,5 εκ ανασφάλιστους που και τους δημιούργησε και δεν είχαν και πρόσβαση στα νοσοκομεία ……

      ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ?

      ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΑΔΩΝΙΣ

  • Ωραίο βίντεο αλλά λάθος πολιτική … αν το σχέδιο σας είναι να μπει ο ιδιώτης στα δημόσια νοσοκομεία και όπως είπε και ο Μητσοτάκης οι υπάλληλοι του δημοσίου να δουλεύουν στον ιδιώτη πχ σε έναν μαγνητικό τομογράφο και το δημόσιο να αγοράζει υπηρεσίες αυτό θα είναι το τέλος του τομέα δημόσιας υγείας λυπάμαι αλλά είναι η αλήθεια Παιδεία υγεία είναι ευθύνη του κράτους και όχι του ιδιώτη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.