M. Στεργίου: “Το μισό Βελβεντό δεν έχει νερό. Το πρόβλημα είναι σοβαρό και επείγον. Ο καλλικρατικός Δήμος Σερβίων-Βελβεντού απών”

4 Ιουλίου 2019
11:59

 

Νέα απόπειρα για το πόσιμο νερό σήμερα. Ομάδα συμβούλων (Κουρτέλης, Μύρος, Κουκάλης) από τη νέα δημοτική αρχή (που αναλαμβάνει 1η Σεπτεμβρίου) ανέβηκε και πάλι στον Μπιτζινίσιο. Σήμερα έγινε καθαρισμός μονοπατιού για να προσεγγιστεί το φρεάτιο στον Μπιτζινίσιο και ακολούθως έρευνα μήπως υπάρχουν ρίζες που φράζουν την είσοδο των αγωγών και εμποδίζουν την όδευση του νερού προς Βελβεντό. Δεν βρέθηκαν ρίζες. Το πρόβλημα παραμένει. Το μισό Βελβεντό δεν έχει νερό. Ενημερώθηκε η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Σερβίων-Βελβεντού (που είναι ο αρμόδια) και η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών ΠΕ Κοζάνης. Το πρόβλημα είναι σοβαρό και επείγον. Ο καλλικρατικός Δήμος Σερβίων-Βελβεντού απών.

 

2 σχόλια

  • Εγώ ο αφελής να ρωτήσω, οι υπάλληλοι που θα έρθουν στο δήμο Βελβεντού δεν θα είναι από τους σημερινούς υπαλλήλους του Δήμου Σερβίων- Βελβεντου; Γιατί εκφράζεστε έτσι για αυτούς;

  • Η περιοχή Βελβεντού με τόσα νερά παντού….. να διψάει αν είναι δυνατόν!!!!!!!Τι να πώ; Αντε Αντε!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.