Βράβευση στελέχους της ΔΕΗ ως επόπτρια καλύτερης Πρακτικής Άσκησης

4 Ιουλίου 2019
13:08
Κανένα σχόλιο

 

Στην Απολογιστική Εκδήλωση του Προγράμματος «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ.» για το ακαδ. έτος 2017 – 2018 στις 23.05.2019, που οργάνωσε το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης στην αίθουσα τελετών του Α.Π.Θ., πραγματοποιήθηκε βράβευση των καλύτερων Πρακτικών Ασκήσεων των Εποπτών / Συνεργαζόμενων Φορέων Υποδοχής και των Φοιτητών που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα.

Η κ. Κουφονικόλα Αντιγόνη, στέλεχος της ΔΛΥ ΛΚΔΜ της ΔΕΗ Α.Ε. βραβεύτηκε ως επόπτρια καλύτερης Πρακτικής Άσκησης.

Η επιλογή έγινε, από τους Επιστημονικά Υπεύθυνους των 38 Τμημάτων του Α.Π.Θ σε συνεργασία με τους Επόπτες – Μέλη ΔΕΠ, με βάση τις αξιολογήσεις τους.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν οι Πρυτανικές Αρχές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και ο Ιδρυματικά Υπεύθυνος Π.Α., Καθηγητής του Τμήματος Γεωλογίας, Αντώνιος Κορωναίος, ο οποίος παρουσίασε και τον απολογισμό του προγράμματος. Απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες και βεβαιώσεις.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.