Μακεδονικός Κοζάνης: Μεταγραφικός σεφτές με την απόκτηση του νεαρού Κώστα Δαβζάκη από τον Α.Ο. Κρόκου – Ποιοι φεύγουν – Φιλικά προετοιμασίας

4 Ιουλίου 2019
17:14
Κανένα σχόλιο

Σε διαδικασία μεταγραφικού σχεδιασμού μπήκε ο Μακεδονικός Κοζάνης με τον Τάκη Καραθανάση  και τη διοίκηση  να… σηκώνουν μανίκια για τη διαμόρφωση του έμψυχου δυναμικού.

Ο  νεαρός Κώστας Δαβζάκης είναι η πρώτη μεταγραφή για τον Κοζανίτικο σύλλογο.

Την περσινή σεζόν ο 18χρονος μεσοεπιθετικός (18/8/2001) αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Κοζάνης με τα χρώματα του Α.Ο Κρόκου

Ο Δαβζάκης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία του Κρόκου , αγωνίστηκε για ένα χρόνο στο παιδικό του ΠΑΟΚ Κοίλων και τα δύο τελευταία χρόνια ξαναγύρισε στον Κρόκο Β’ τοπικό και Α’ τοπικό).

Η οικογένεια του Μακεδονικού  καλωσορίζει  τον Κώστα και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες  με την φανέλα της ομάδας. Ευχαριστεί επίσης τον Α.Ο Κρόκου για την  ανταπόκριση και την άψογη συνεργασία της μεταγραφής.

Από κει και πέρα η διοίκηση έχει συμφωνήσει με τέσσερις ακόμη ποδοσφαιριστές και οι ανακοινώσεις θα γίνουν τις επόμενες ημέρες.

Ανανεώσεις … Ποιοί φεύγουν

Στο κομμάτι των ανανεώσεων με ποδοσφαιριστές από την περσινή σεζόν, πρόθεση της διοίκησης και του προπονητή είναι να διατηρήσουν στο μεγαλύτερο μέρος το περσινό  ρόστερ.

Οι συζητήσεις ξεκίνησαν και ένας σημαντικός αριθμός ποδοσφαιριστών συμφώνησε και παραμένει στο σύλλογο.

Παρελθόν από την ομάδα αποτελούν ο Ευθυμιάδης Γιάννης που πήρε μεταγραφή στην ΑΕ Κοζάνης, ο Ισάν  Ντουρμίσι που έφυγε στις Η.Π.Α ο Θωμάς Τζέλλος που γύρισε στην Κέρκυρα , ο Άρης Κατσάρας που έχει τελειώσει στις σπουδές του και γυρίζει στην γενέτειρα του Καρδίτσα  όπως και ο Δημήτρης Λάμπρου που μάλλον κι αυτός θα γυρίσει στην πατρίδα του τα Μέθανα μετά από 5 χρόνια στον Μακεδονικό.

Ο  Ιάκωβος Γεωργιάδης και Μανώλης Καζαντζίδης  είναι δύο παιδιά του Μακεδονικού που έδωσαν πανελλήνιες εξετάσεις και οι πρώτες πληροφορίες λένε πως πέρασαν σε Θεσσαλονίκη και Γιάννινα αντίστοιχα.

Τις επόμενες ημέρες κι αυτό το θέμα που αφορά το μέλλον τους θα έχει ξεκαθαρίσει. Η διοίκηση συγχαίρει τους δύο ποδοσφαιριστές του για την επιτυχία τους στις εξετάσεις .

Φιλικά προετοιμασίας

Η προετοιμασία για τον Μακεδονικό ξεκινάει Δευτέρα 29 Ιουλίου και τα φιλικά που ανακοινώθηκαν έως τώρα είναι με Αλιάκμονα Αιανής(4/8 ), Άνω Κώμη (10/8), Εθνικό Βατερού  (21/8)   και Εορδαϊκό (24 η 25/8).

Άλλες τέσσερις  ημερομηνίες  είναι ανοιχτές για φιλικά  (7/8- 17/8,28/8 και  31/8)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.