Τα Ορυχεία του Λιγνιτικού Κέντρου, τον ΑΗΣ Καρδιάς, Υδροηλεκτρικό Σταθμό Ιλαρίωνα και την υπό κατασκευή Μονάδα 5 επισκέφτηκε η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ Παρασκευή Βρυζίδου

4 Ιουλίου 2019
19:17

Τα Ορυχεία του Λιγνιτικού Κέντρου, τον ΑΗΣ Καρδιάς, Υδροηλεκτρικό Σταθμό Ιλαρίωνα και την υπό κατασκευή Μονάδα 5 επισκέφτηκε η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ Παρασκευή Βρυζίδου.

Η περιοχή μας είναι συνδεδεμένη με τον λιγνίτη και η χώρα εξαρτημένη από την ενεργειακή παραγωγή του Νομού μας. Πρέπει να παραμείνουμε το ενεργειακό κέντρο της χώρας, διότι για περισσότερο από 60 χρόνια βρήκαν δουλειά, αλλά και αφιέρωσαν τη ζωή τους, χιλιάδες εργαζόμενοι σε δύσκολες συνθήκες.

Η περιοχή έδωσε τα σπλάχνα της και δεν μπορεί σήμερα να απαξιώνεται. Οι εργολάβοι να μένουν 7 μήνες απλήρωτοι, το μεγαλύτερο επενδυτικό έργο, η Μονάδα 5, σε επισφάλεια και οι εργαζόμενοι με ερωτηματικό και ανασφάλεια.

Το ενεργειακό σχέδιο της ΝΔ, με σταθερά βήματα, μπορεί να εξασφαλίζει το σίγουρο μέλλον της ΔΕΗ και των εργαζομένων. Τα πειράματα και οι προσδοκίες, χωρίς αντίκρισμα, ήρθε η στιγμή να τελειώσουν. Εγγύηση αποτελεί το πρόγραμμα της ΝΔ και η δική μας διεκδικητική παρουσία.

 

2 σχόλια

  • ΚΥΡΙΑ ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΤΕ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Η ΔΕΗ ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΕ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ 5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΣΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.