kozan.gr: H επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο νέο δημοτικό συμβούλιο Eορδαίας, Α. Τερζοπούλου, σχολιάζει με αφορμή την επιστολή αναγνώστη στο kozan.gr σχετικά με τα όσα ανέφερε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης

5 Ιουλίου 2019
14:31

H επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο νέο δημοτικό συμβούλιο Eορδαίας, Α. Τερζοπούλου,  με αφορμή την επιστολή αναγνώστη στο kozan.gr σχετικά με τα όσα ανέφερε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης (διαβάστε σχετικά εδώ), έγραψε με τη σειρά της: “Γι αυτούς τους λόγους Κε Μιχαηλίδη ενεργοποιηθήκαμε “στα δημοτικά” “και ευτυχώς ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας ανταποκρίθηκε. Δεν εφησυχάσαμε. Ελπίζουμε στο μέλλον όλοι μα όλοι Ν αντιδρά με. Όχι μόνον στα λόγια. Κι έτσι θα γίνει.”

 

5 σχόλια

  • ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΣΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

  • Δεν σας είδα όμως στην παράσταση. Αν ήταν πριν τις εκλογές πρώτη σειρά θα ήσασταν. .. Αντιθέτως η κυρία Ανδρονικίδου ήταν… Αν και ολίγον αργοπορημένη… (είμαι μέγας κουτσομπόλης τελικά, τίποτα δεν μου ξεφεύγει)… Έτσι θα στηρίξουμε τον πολιτισμό του Δήμου;

  • Ε ναι σηκώνει καπήλευση η είδηση,που να ήταν και παρούσα στην παράσταση.Πρώην δημοτικός και νομαρχιακός σύμβουλος τον Ιεροκλή περίμενε; Έργα όχι λόγια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.