kozan.gr: Ώρα 22:00: Φωτογραφίες & βίντεο, αυτή τη στιγμή, από το εκλογικό κέντρο του Στάθη Κωνσταντινίδη στην Κοζάνη

7 Ιουλίου 2019
22:00

 

Φωτογραφίες & βίντεο, αυτή τη στιγμή, από το εκλογικό κέντρο του Στάθη Κωνσταντινίδη στην Κοζάνη.

 


 

4 σχόλια

  • Μπράβο στον Στάθη , μπράβο στην ΝΔ … ήρθε η ώρα των άξιων και νέων ανθρώπων ..ΜΠΡΑΒΟ !!!!, πολλά στόματα θα το βουλώσουν ΣΤΑΘΗ .

  • ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΠΡΑΒΟ..ΜΠΡΑΒΟ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΩΣΤΑ!!! ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΝΟΜΟ Κ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΑ..ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ..

  • Ναι σωθηκαμε τώρα που βγήκε η νέα δημοκρατία…έτσι πάμε πίσω μπράβο μας…….
    Τόσα χρόνια οι οικογένεια Μητσοτάκη τρώει από το ελληνικό κράτος μας κατακλεψανε μας βάλανε στα μνημόνια…..αααα κ μερικοί σας περιμένει το δημόσιο να μπειτε ΧΑ χα
    ΕΛΛΆΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.