Ο Σύλλογος Πλατάνια στο Μεσολόγγι

8 Ιουλίου 2019
11:42
Κανένα σχόλιο

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνια εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Ι.Π. Μεσολογγίου “Ελεύθεροι Πολιορκημένοι “, για την τιμή που μας έκανε με το κάλεσμα συμμετοχής μας στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Σάββατο 6/7/2019 με θέμα: “ Όλοι οι μήνες είν’ καλοί όλοι να ‘χουν την ευχή “, παρουσιάζοντας δρώμενα και μουσικοχορευτικές επιλογές από διάφορες περιοχές της Ελλάδος. 

Η άριστη υποδοχή και φιλοξενία που έτυχε η αποστολή μας καθώς και η ανταπόκριση του κοινού στη διάρκεια της παράστασης με το χειροκρότημα και τα θερμά λόγια συνέβαλλαν στην μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης. Ιδιαίτερα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:
Τον πρόεδρο Λεωνίδα Αρβανίτη, τον χοροδιδάσκαλο Σταμάτη Αγγέλου του Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου “Ελεύθεροι Πολιορκημένοι “ και τον ξεναγό Γεώργιο Αποστολάκο κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στις φυσικές ομορφιές της Ι.Π.Μεσολογγίου όπως τον κήπο των Ηρώων.
Τον χοροδιδάσκαλό μας Στέλιο Μπούκο και το χορευτικό τμήμα παραστάσεων που μας εκπροσώπησαν επάξια για ακόμη μια φορά στην εκδήλωση.
Τον αντιδήμαρχο Γρηγοριάδη Ιωάννη ως εκπρόσωπο του Δήμου Κοζάνης με τη συνεχή στήριξη στο σύλλογό μας
Την πρόεδρο Αλμπανίδου Ιωάννα και τον χοροδιδάσκαλο Κυριάκο Αντωνίου του Πολιτιστικού συλλόγου “Φιλοτέχνες Κομοτηνής “ για τη συνεργασία και συνύπαρξη σε άλλη μια εκδήλωση ανταλλαγής πολιτιστικής κληρονομιάς.
Τους καταπληκτικούς μουσικούς της εκδήλωσης αλλά και της ευγενικής εκ μέρους του και πάλι, χοροδιδασκάλου μας Στέλιου Μπούκο συμμετοχής του στο σχήμα τους, για την επιτυχή έκβαση της εκδήλωσης αλλά και το ασταμάτητο κέφι με πολύ χορευτική διάθεση που ακολούθησε στο εξοχικό κέντρο Άγγελος.
Τέλος ελπίζουμε και ευελπιστούμε στη συνέχιση της πολιτισμικής ανταλλαγής και στο μέλλον.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.