Δήλωση Μίμη Δημητριάδη για το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα

8 Ιουλίου 2019
16:36

Θέλω να ευχαριστήσω ολόθερμα , όλες και όλους που στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ και εμένα προσωπικά στις εθνικές εκλογές στις 7 Ιουλίου. ΄Ηταν ένας όμορφος και εμπνευσμένος αγώνας ,δόθηκε με ανοικτή καρδιά και μυαλό, προϋπόθεση να γίνει στο μέλλον νικηφόρος. Η εκλογική αναμέτρηση της 7 Ιουλίου, ανέδειξε την Ν.Δ. σε κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ σε ισχυρή αντιπολίτευση, κλείνοντας με αυτόν τον συσχετισμό, τον κύκλο της μνημονιακής περιπέτειας της χώρας μας. Αφήνουμε την διακυβέρνηση της χώρας έχοντας επιτύχει σημαντικά πράγματα σε μια ταραγμένη εποχή και βάζοντας τον πήχη ψηλά. Βγήκαμε από τα μνημόνια και την επιτροπεία , ρυθμίσαμε το χρέος , βγήκαμε στις αγορές ,δημιουργήσαμε αποθεματικό 37 δις ευρώ και ρεκόρ εισροής ξένων επενδύσεων.

Μπήκαμε στην εποχή του ενάρετου οικονομικού κύκλου, της ευημερίας και της δίκαιης ανάπτυξης. Προσδώσαμε αξία στον τόπο μας , δώσαμε λύσεις, αναπτυξιακό σχέδιο και όραμα στην περιφερειακή μας ενότητα. Κρατήσαμε Δημόσια την ΔΕΗ, με σταθμούς και ορυχεία, φέρνοντας επενδύσεις 2 δις ευρώ. Επιπλέον ξεκινήσαμε το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης και της στρατηγικής αποκατάστασης Λιγνιτικών Πεδίων. Δημιουργήσαμε Ισχυρό Πανεπιστήμιο σε Κοζάνη – Πτολεμαΐδα, ενισχύσαμε τα Νοσοκομεία και πολλαπλασιάσαμε τις Δημόσιες επενδύσεις. Σταματήσαμε τον καθοδικό κύκλο της εγκατάλειψης ,της συρρίκνωσης και της απαξίωσης των πόλεων μας, από τις δημόσιες υπηρεσίες και τις υποδομές.

Αυτό το εθνικό και τοπικό σχέδιο το υπηρέτησα με θάρρος, γνωρίζοντας πως βοήθησα τον τόπο και τους ανθρώπους μας σε μιά ιστορική καμπή. Είμαι βαθιά συγκινημένος από την αγάπη ,την υποστήριξη αλλά και την ανταπόκριση, όλων όσων συναντηθήκαμε ,επικοινωνήσαμε και αγωνιστήκαμε μαζί για τα μικρά και τα μεγάλα, γεγονός το οποίο με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Να έχουμε όλες και όλοι δύναμη ζωής.

ΜΙΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

10 σχόλια

  • Τι γράφεις άνθρωπε μου; Πως σχετίζεται εσύ με αυτά που αναφερεις; Ρουσφετάκια ως ένα νέο ΠΑΣΟΚ και άκρατος τοπικισμός. Άξιο απορίας πως εισαι στη 3-5η σειρά..

  • Δυστυχώς η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση στον νομό ήταν ανεπαρκέστατη.
    Κάτι πήγε να κάνει τον τελευταίο χρόνο ο Θεοφύλακτος, σώζοντας την κατάσταση, αλλά και αυτό ανακόπτεται, από την επιλογή στο πρόσωπο της Κ. Βεττα, και άντε πάλι από την αρχή.

  • Άντε γεια!!!!. Και Μίμη μην μπεις εσύ και οι υπόλοιποι τρεις στον κόπο να κάνετε την παρουσία σας αισθητή.

  • Δεν είμαστε καλά…. Τώρα γυρίσατε από το Μαϊάμι?
    Εδώ δεν έχει μείνει τίποτε όρθιο δεν το μάθατε ακόμη?
    Ούτε για να διαχειριστές πολυκατοικίας δεν κάνετε

  • τεσσερις εν ενεργεια βουλευτες για μια τετραετια και δεν πηρατε κανενας την εδρα της ΚΟΖΑΝΗΣ καταλαβαινεται την αποψη του κοσμου για εσας παρολο που ο ΤΣΙΠΡΑΣ το παλεψε δυνατα εσεις δεν κανατε τιποτα καλη επιτυχια στην ΒΕΤΤΑ αλλα να προσεξει και το κυριοτερο να μην σφυριζει αδιαφορα

  • Κρίμα κύριε Δημητριαδη να μη συγχαρείτε την κ Καλιοπη Βετα που επελέγη από το ΣΥΡΙΖΑ αν και έπρεπε να συγχαρείτε και τους συναδέλφους σας που εκλέχτηκαν με τη Ν Δ .Αυτο δείχνει τουλάχιστον μικροψυχία…!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.