Δήλωση της Καλλιόπης Σεμερτζίδου για το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα

8 Ιουλίου 2019
18:58

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, τους χιλιάδες συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Είχα την ευκαιρία στο πολύ μικρό χρονικό διάστημα των 18 ημερών της προεκλογικής περιόδου να ακούσω προβλήματα, ιδέες και απόψεις και να καταθέσω τις δικές μου προτάσεις, για το παρόν και το μέλλον του τόπου μου.

Η θερμή υποδοχή και αποδοχή στο πρόσωπο μου, με κάνει πιο δυνατή και θα βρίσκομαι κοντά σας, όπως σας είχα υποσχεθεί και προεκλογικά. Μαζί θα κάνουμε αυτόν τον αγώνα.
Νιώθω κερδισμένη καθώς μου δόθηκε η δυνατότητα να κάνω νέους φίλους και να αποκτήσω εμπειρίες ζωής.
Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τους συνυποψηφίους μου βουλευτές για τον αγώνα που δώσαμε και στους νεοεκλεγέντες να ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα τους.
Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους συγγενείς, τους συνεργάτες και τους φίλους μου που ήταν συνεχώς δίπλα μου.
Το μεγάλο ευχαριστώ όμως ανήκει σ’ όλους τους πολίτες που ψήφισαν ΝΔ και οδήγησαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας για ένα καλύτερο αύριο, γιατί το αξίζουμε.

Τώρα ξεκινάμε!

12 σχόλια

    • Ποια καρέκλα ρε μεγάλε ?? Το κορίτσι μια ζωή με επιχείρισεις και ελεύθερο επάγγελμα ασχολείται .. Μήπως κρίνεις από τον εαυτό σου?

  • Χιλιάδες συμπολίτες? όπως το αναφέρεται κ. Σεμερτζίδου δημιουργεί εντυπώσεις. 50 ψήφους πάνω απο την τελευταία συνυποψήφια σας είσασταν. Δείξτε λίγη μετριοφροσύνη. Παρόλα αυτά συγχαρητήρια για τον αγώνα σας

  • Μα τελευταια ειναι δυνατον?τοσο αγωνα εκανε δεν αφησε λαικη για λαικη.μηπως ο κοσμος πλεον ξερει να ψυχολογει και να επιλεγει?

  • ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΜΙΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΑΓΩΝΑ ,,,ΑΝ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΗΓΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΒΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΟΥ

  • Τουλάχιστον ότι έχει κάνει το έχει κάνει με κόπο και προσωπική εργασία και όχι γιατί είναι εκλεγμένη πιάνοντας μία καρέκλα. Για αυτούς που είναι επί δεκαετίες ας μας πουν τι είχανε πριν πιάσουν την καρέκλα και τι έχουν τώρα ονόματα δεν λέμε τα βλέπουμε συνέχεια Χρόοοοοονια τώρα. Αλλά εσείς που μιλάτε μάλλον σας ξεβολέψανε ρε ουστ κηφήνες μια ζωή παρατρεχάμενοι είστε και βολεμένοι. Μπράβο Καλλιόπη!!!Και μπράβο σε όλα τα νέα πρόσωπα που είδαμε στα ψηφοδέλτια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.