Δήλωση του Μιχάλη Παπαδόπουλου για το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα

8 Ιουλίου 2019
19:58

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Ευχαριστώ από καρδιάς τους συμπολίτες μου από όλη την Π.Ε. Κοζάνης που με τίμησαν με την ψήφο τους. Η αφοσίωση και η ειλικρίνεια των απλών πολιτών κατά την διάρκεια του προεκλογικού μου αγώνα πραγματικά μου έδωσαν δύναμη και επιβράβευσαν την πολυετή προσφορά μου στο πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της περιοχής.

Η επιλογή εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου με γεμίζει χαρά και ταυτόχρονα με δεσμεύει βαθύτατα στο να ανταποκριθώ με υπευθυνότητα και συνέπεια στο δύσκολο έργο που καλούμαι εκ νέου να αναλάβω.

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. έλαβε από τους πολίτες όλης της επικράτειας ισχυρή εντολή για μια αυτοδύναμη Ελλάδα ανάπτυξης. Από σήμερα, με τη συμβολή όλων και με ηγέτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη ξεκινάει για την Ελλάδα μια «νέα πιο φωτεινή εποχή»

Μιχάλης Παπαδόπουλος

Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης

16 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.