Ν.Ο.Δ.Ε. Κοζάνης: Ευχαριστίες στους πολίτες και συγχαρητήρια στους εκλεγέντες βουλευτές, μετά από το νικηφόρο αποτέλεσμα της Ν.Δ.

8 Ιουλίου 2019
20:57

 

Η ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης, με την ολοκλήρωση των εθνικών εκλογών και τη σαρωτική νίκη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους ενεργούς πολίτες της Π.Ε. Κοζάνης, για την ψήφο τους στη Ν.Δ. και θετική τους στήριξη στο αναπτυξιακό σχέδιο και στο περίγραμμα του κυβερνητικού μας προγράμματος.

Με το ξεκάθαρο αυτό αποτέλεσμα και την αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ, οι πολίτες αποφάσισαν την αλλαγή σελίδας που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος, μαζί με την έμπρακτη θέλησή τους για μια Ελλάδα με προοπτική και ένα αξιοπρεπές βιώσιμο μέλλον, πρωταρχικά για όσους ήρθαν αντιμέτωποι με τη μακροχρόνια κρίση και τις συνέπειές της.

Στη νέα περίοδο που ξεκινά, η Π.Ε. Κοζάνης και η Ν.Δ. έχουν την πλέον ισχυρή εκπροσώπηση, με τους τέσσερις (4) -σε σειρά- εκλεγέντες Βουλευτές της, τον Στάθη Κωνσταντινίδη, την Παρασκευή Βρυζίδου, τον Μιχάλη Παπαδόπουλο και τον Γιώργο Αμανατίδη.

Ως ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης τους συγχαίρουμε, τους ευχόμαστε καλή κοινοβουλευτική θητεία και προσδοκούμε σε πρωτοβουλίες, δράσεις και αποτελεσματικές συνέργειες, για την επίλυση των προβλημάτων που ανακύπτουν, όπως και όσων μας κληροδοτεί η απελθούσα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, προς όφελος των πολιτών και της βιώσιμης ανάπτυξης των τοπικών μας κοινωνιών.

Τέλος, ως ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης δεν ξεχνούμε και απευθύνουμε ένα οφειλόμενο «ευχαριστώ», στο σύνολο του στελεχιακού δυναμικού της Νομαρχιακής Οργάνωσης και στους εθελοντές του Κόμματος, οι οποίοι με υπευθυνότητα και υπομονή, έφεραν σε πέρας όλες τις πρόσφατες και διαδοχικές εκλογικές διαδικασίες.

Οι εκλογές τελείωσαν. Οι πολίτες έδωσαν ισχυρή εντολή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση.

ΜΕ ΤΗ Ν.Δ. ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ!

Για τη ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης

Ο Πρόεδρος

Παντελής Καρακασίδης

11 σχόλια

  • Αγαπητή ΝΟΔΕ Κοζάνης τώρα με ταχύτατες διαδικασίες θα υλοποιήσετε το 24 σέλιδο πρόγραμμα σας. Για αυτό σας επιλέξαμε. Επίσης θα υλοποιήσετε όλα αυτά που γράψατε κατά διαστήματα (την τελευταία διετία σε τοπικό επίπεδο). Καλή επιτυχία στο έργο σας.

  • Πού είναι τα αντράκια για τα δύσκολα υπουργεία;
    Βρήκαμε το Χρυσοχοίδη! Σγγχαρητήρια για το δούλεμα.

  • Ευτυχώς που οι ψηφοφόροι της Ν. Δ. πέταξαν εκτός βουλής το φυτευτό υποψήφιο. Προς γνώση και συμμόρφωση.

  • Ντροπή, Καλαγασίδη να τολμάς και να βγάζεις ανακοίνωση
    Αφησες για χατήρι αλλουνού τον πρωτεύσαντα εκτός υποψηφίων. και ευτυχώς τελικά διορθώθηκε το λάθος του Κυριάκου
    Φρόντισες να έρθει ο αλεξιπτωτιστής από Αθήνα και νέα στελέχη που μπορούσαν έμειναν απ εξω. Ευτυχώς η υγιής βάση της ΝΔ δεν επικύρωσε όσα προώθησες τόσα χρόνια
    Φροντισες ή αμέλησες να διεκδικήσει επαξίως η ΝΔ τον Δήμο Κοζάνης. Ενας Κυριάκος και έφτασε μέχρι την πηγή, μόνος του.
    Τι στο καλό μένεις και δεν παραιτείσαι
    Η γιατί δεν σε ωθούν σε μια τέτοια απόφαση άνθρωποι που θα έπρεπε να το έχουν κάνει εδώ και καιρό.
    Με αυτά και με αυτά, ο Σύριζα στη Κοζάνη, πήρε πολύ μεγάλο ποσοστό.
    ΑΥΤΟ να σχολιάσεις..

    • ΡΕ ΣΕΙΣ ΚΑ΄ΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΑΓΑΣΙΔΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑΡΑΤΕ ΠΟΣΟ ΗΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΔΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΑ ΘΑΛΑΣΩΣΕ

  • Καρακασιδη θα έπρεπε να ντρέπεσαι και να παραιτηθεις !
    Τους 4 βουλευτές τους βγάλαμε στην Κοζάνη ελεω εκλογικού νόμου και ευτυχώς εξαιτίας τη μη εισόδου της χρυσής αυγής στη Βουλή . Πέταξε έξω Δάκη και Κάτανα όπου θα έφερναν περισσότερους ακόμη ψήφους στο νομό κοζανης για την παράταξη μας για χατήρι του φυτεφτού ΚΟΥΝΙΑΔΟΥ ΣΟΥ και του ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. Μόνο και μόνο για να μην υπάρχει άνθρωπος από Κοζάνη να φρενάρει σε ψήφους αυτούς τους δυο σε στην μεγαλύτερη περιοχή του νομού μας. Λειτούργησες σε βάρος του κόμματος και ανθρώπων που έτρεχαν και πλήρωναν το μάρμαρο στο νομό κοζανης . Ας ελπίσουμε ο νέος πρωθυπουργός μας να σε στείλει πίσω στη ΔΕΗ.
    ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΣΤΟΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΔΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΚΟΓΗ Ο ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ! ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΟΔΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!

  • Καρακασιδη μαζεψετα και φυγε και πηγαινε στο φυτευτο σου κουνιαδο.Επομενη φορα δεν θα υπαρξει ουτε γιαυτον ουτε για σενα.Τον Σεπτεμβρη τα παραδιδεις ολα και φευγεις μια και καλη!!!Ειδατε αγαπητοι Νεοδημοκρατες ποσους ψηφους χασαμε στο νομο Κοζανης!Αιτια για ολα αυτα ειναι η ΝΟΔΕ , ο Παπαδοπουλος [που βρηκε εφορο εδαφος…]γιατι αλλιως δεν εβαζε, ο φυτευτος Ακριτιδης και η Μπακογιαννη που εκανε κουμαντο εδω στο νομο μας.ΚΡΙΜΑ….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.