Σχέδιο σωτηρίας για τους εργαζομένους και τη ΔΕΗ η κεντρική επιδίωξη της κυβέρνησης

10 Ιουλίου 2019
02:16

Ολοκληρώθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου η κομβική για το μέλλον της ΔΕΗ σύσκεψη ανάμεσα στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ενέργειας, υπό τον Κωστή Χατζηδάκη.

Στρέφοντας από την πρώτη στιγμή το βλέμμα της στην επίλυση καίριων ζητημάτων, ο πρωθυπουργός συνεκάλεσε τη συγκεκριμένη σύσκεψη, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε η κατάσταση που επικρατεί στην εταιρεία.

“Εκείνο που επιδιώκουμε είναι ένα σχέδιο σωτηρίας για τους υπαλλήλους και την επιχείρηση”, ήταν το μήνυμα του υπουργού Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη, μετά το τέλος της συνάντησης στο Μέγαρο Μαξίμου.

 

www.capital.gr

9 σχόλια

  • ετοιμαστείτε για το μεγάλο ξεπούλημα της καλύτερης εταιρειας του Ελληνικού Δημοσίου … της οποίας την υποβάθμιση δρομολογούσαν από την προηγούμενη διακυβερνηση τους με το να μην επενδύουν στην ανανέωση και με το να την αναγκάζουν να αγοράζει ακριβά ρεύμα από ιδιώτες, οι νόμοι της αγοράς είναι σαφείς για να δώσεις κάτι σε χαμηλή τιμή ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙΣ …

    • Κανέναν ξεπούλημα

      Απλά τόσα χρόνια έκαναν όλοι οι κυβερνώντες ότι ήθελαν οι εργαζόμενοι και οι συνδικαλιστές.

      Αυξήσεις και επιδόματα.

      Καμία σύγχρονη μονάδα, αναβάθμιση παλαιοτερων,κλπ

      Να μην δυσαρεστηθουν οι ψηφοφόροι.

      Πρώτοι την ξεπουλησαν οι εργαζόμενοι της.

      Αυτό το μοντέλο τελείωσε.

      Κανείς δεν θέλει να πληρώνει κάτι που παράγει ζημιές.

      • Προφανώς δεν έχεις περάσει ούτε έξω απο ορυχείο η εργοστάσιο της ΔΕΗ.Ακου την ξεπουλησαν οι εργαζομενοι.Λιγο ντροπη ρε λιγο…

        • έχω περασει και μάλιστα περισσότερες φορές από εσένα.

          Κάθε κυβέρνηση που πέρασε έκανε τα χατίρια σας.

          Εις βάρος της επιχείρησης.

          Αντί το χρημα να πάει σε νέες σύγχρονες μονάδες πήγαινε σε… Αυξήσεις.

          Οτι θέλει ο ψηφοφόρος.

          Ένα πράγμα σαν την ολυμπιακή,οσε κλπ.

          Που τα λειτουργικά έξοδα ξεπέρασαν τα έσοδα.

          Και έβγαινε ο κάθε άσχετος σαν και εσένα και έλεγε θέλουν να την ξεπουλήσουν.

  • Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας παιδιά. Ο Μητσοτάκης κοιμάται και ξυπνάει με μία έννοια. Τη σωτηρία των εργαζομένων. Εμείς το έχουμε ζήσει. Δεν απολύει. Κάνει μεταρρυθμίσεις, κινητικότητα. Το καλό μας θέλει και το καλό της πατρίδος. Καλά κουράγια εύχομαι.

  • Ετοιμάζουν το κατάλληλο επικοινωνιακό περιτύλιγμα, για τη λεηλασία όσων δεν πρόφτασαν να λεηλατήσουν με την κυβέρνηση Σαμαρά. Αμετανόητοι!

  • Μοντέλο διασωσης ΔΕΗ.ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ.ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΞΧΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΜΟΝΙΜΠΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ.ΜΙΣΘΟΙ 400 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ…..ΥΕ ΚΑΙ ΔΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ….Ή ΑΛΛΙΩΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑΣ…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.