kozan.gr: Λευκόβρυση Κοζάνης: Επίθεση αδέσποτου σκύλου σε 7χρονο αγοράκι

10 Ιουλίου 2019
11:49

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, το νοσοκομείο Κοζάνης, από τη Λευκόβρυση, μεταφέρθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί, σήμερα Τετάρτη 10/7, ένα 7χρονο αγοράκι, όταν δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από αδέσποτο σκύλο, προκαλώντας του αμυχές στην οσφυϊκή χώρα και στο αριστερό γονάτο. Οι γιατροί παρείχαν στον 7χρονο την απαραίτητη ιατρική φροντίδα κι η κατάσταση του δεν εμπνέει καμία απολύτως ανησυχία. Ωστόσο, τόσο οι γονείς όσο κι οι συγγενείς του μικρού αγοριού,  βίωσαν, τις πρώτες στιγμές του συγκεκριμένου συμβάντος, με ιδιαίτερη ανησυχία κι αγωνία, εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για την κατάσταση που επικρατεί με τα αδέσποτα στο χωριό.

12 σχόλια

    • Δεν χρειάζεται να αλλάξει ο νόμος.
      Ο νόμος είναι μια χαρά και προβλέπει άμεση περισυλλογή.
      Απλά πρέπει να εφαρμοστεί.
      Μου χετε γίνει όλοι ειδικοί.

      • μην χρησιμοποιείς το όνομα Εορδαίος, γιατί μας ντροπιάζεις όλους εμάς τους χιλιάδες που έχουμε αγανακτήσει και υποστηρίζουμε την ασφάλεια των παιδιών. Πήγαινε πάρτα σπίτι σου επιτέλους, τζάμπα μάγκα. Εάν εφαρμοστεί ο νόμος εσύ είσαι για τον εισαγγελέα…

        • Εγω σου προτεινα μια λυση. Αυτην που λεει ρητα η νομοθεσια. Να μαζευτουν. Η δικη σου προταση ειναι να τα μασω σπιτι μου; Ποιος ειναι τζαμπα μαγκας;

      • τράβα ρε από εκεί …. που είναι μια χαρά.

        Στο “φυσικό περιβάλλον τους” και εννοεί στην πόλη. ΈΤΣΙ έχουμε τα σημερινά χάλια.

        Μάντρωμα σε δομές των δήμων ….. και αν κάποιος σαν και σένα ας τα παίρνει στο σπίτι του.

        • Ναι θα συμφωνήσω.
          Μάντρωμα σε δομές των δήμων μέχρι να υπάρχουν αδέσποτα στον δρόμο. Αλλά και μεγάλες ποινές για όποιον παρατάει στον δρόμο γιατί μετά το πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί ποτέ.

  • οι κτηνιατροι συνιστουν σε τέτοιες επιθέσεις απο ζωα ευθανασία αυτων των ζώων, οι αρχες τι θα κανουv με τις επιθεσεις σκυλων?με τις αγελες που κυκλοφορουν και τα ξημερωματα μας ξυπνουν με τα γαυγισματα?

  • Ντροπή τους ας τα μαζέψουν επιτέλους τα αδέσποτα φτάνει πόσες φορές πρέπει να το πούμε η μήπως θα ρίξουν κάποιοι ευθύνες ότι κ καλά το παιδάκι επιτέθηκε στο σκύλο κ ο σκύλος φοβήθηκε γιατί το ακούσαμε κ αυτό από κάποιους.

    • Oso exete dikaiwma eseis sth zwh etsi exei kai o skulos .. de ftaiei to zwntano kai oute to paidaki fusika to kratos sas ftaiei opws kai eseis pou tous kratate sthn e3ousia kai parapapano fagwneste san to skulo me th gata opws ka8e klassikos ellhnaras .. ama 8elete allages 3ekinhste prwta apo tous eautous sas

      • Σωπα βρε έξυπνε εσύ γιατί είπε κανείς ότι δν έχουν δικαίωμα τα ζώα να ζήσουν αλλά όχι στις πλατείες κ στα χωριά μας αδέσποτα μάθατε όλοι τώρα τα ζώα έχουν περισσότερο αξία δλδ έλεος ας τα πάνε σε ειδικό χώρο δν κατάλαβα πρέπει να μην βγαίνουμε βόλτα με τα μικρά μας επειδή κάποιοι τα έχουν αδέσποτα, όσο για την ψήφο μου όπου θέλω την δίνω κ έχω μυαλο κ ξέρω κοίτα εσύ ποιόν ψηφίζεις. Κράτος ελληνικό μηδενικό κ ανύπαρκτο.

      • Καλά έκανες. Και εγώ θα κάνω το ίδιο για να ησυχάσω. Τελευταία στην Πτολεμαΐδα εκτός από αδέσποτα έχουμε και αγέλες από αρκούδες φίλε και κανένας αρμόδιος δεν κάνει το παραμικρό. Μέχρι να συμβεί το μοιραίο και μετά να κάνουν δηλώσεις στον τύπο ότι δεν φταίει κανένας αλλά έτσι λειτουργεί η φύση. Πήγαμε πολλές δεκαετίες πίσω και η καθημερινή ζωή μας νταηλίκη έχει υποβαθμιστεί πάρα πολύ από ανίκανους υπεύθυνους και αντικοινωνικούς / περίεργους συμπολίτες μας.

      • Ξεκίνα εσύ πρώτα να διορθώσεις τον εαυτό σου κ άσε εμάς έξυπνε, έχω μυαλο κ ξέρω τι ψήφισα, κ τρίτον δν είπε κανείς ότι τα ζώα δν έχουν δικαίωμα στην ζωή κ φυσικά έχουν εμείς λέμε το αυτονόητο να τα μαζέψουν σε ένα μέρος όλα τα σκυλιά δν με νοιάζει που θα τα πάνε όχι όμως στις πόλεις στα χωριά κ στα πάρκα έλεος πια, κ εγώ έχω σκυλί κ το λατρεύουν τα παιδάκια μου αλλά δν το αφήνω χύμα στους δρόμους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.