kozan.gr: Πτολεμαΐδα: To “φάντασμα” του δημιουργού ταινιών μικρού μήκους Φάνη Τοψαχαλίδη

11 Ιουλίου 2019
05:36

 

“Eίναι μια καλλιτεχνική μου αναζήτηση χωρίς συγκεκριμένο σκοπό. Έχει όμως πολλές αναφορές γενικά τα εργοστάσια που πάνε προς κλείσιμο…άρα σύντομα φαντάσματα. Ίσως η Πτολεμαΐδα να είναι μια πόλη φάντασμα π.χ το 2089 και τέλος προσωπικά βλέποντας κάποιες φιλοδοξίες μου να μην υλοποιούνται παρομοίασα τον εαυτό μου ως ένα φάντασμα που θα περιμένει την “δικαίωση””. Αυτά ανέφερε στο kozan.gr, ο Πτολεμαϊδιώτης δημιουργός ταινιών μικρού μήκους, Φάνης Τοψαχαλίδης, με αφορμή το παρακάτω concept φωτογραφιών, που παρουσίασε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

 

 

2 σχόλια

  • Υπεροχη καλλιτεχνικη αναζητηση κ ομορφες φωτογραφιες.Ευχομαι μονο να μην αφανιστει η πολη μας οπως τα χωρια μας.Μακαρι να αλλαξει πια η κατασταση αυτη γτ η πολη μας εχει πολλα να δωσει αλλα για να γινει αυτο πρεπει και να λαβει την προσοχη ολων μας κυβερνουντων και μη.

  • Δεν έχει να δώσει απολύτως τίποτα η πόλη σας. Εργατικές κατοικίες της ΔΕΗ ήταν και το μέλλον πλέον σκοτεινό. Τα δε χωριά σας θα μεγαλώσουν και θα συνεχίσουν την ανάπτυξη τους (όχι με τους μισθούς της ΔΕΗ). Η ιδέα του φαντάσματος και ο συμβολισμός του είναι μια ωραία σύλληψη με πολλούς αποδέκτες..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.