Το Τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στα Γρεβενά είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους φοιτητές

13 Ιουλίου 2019
10:55

Ένα από τα τμήματα με το πιο μοντέρνο και επίκαιρο αντικείμενο σπουδών, Το Τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στα Γρεβενά είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους φοιτητές από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στο ιστότοπο του τμήματος και να δείτε το πρόγραμμα σπουδών πατώντας στο παρακάτω link

https://stat.uowm.gr/

Το πρόγραμμα σπουδών αποτελεί το πλέον σύγχρονο στο αντικείμενό του στην Ελλάδα, καθώς έχει φροντίσει να ακολουθεί τις νέες τάσεις στην Στατιστική και Ασφαλιστική Επιστήμη. Επιπλέον όμως είναι προσανατολισμένο σε συνέργειες με συναφείς επιστήμες, ώστε να δώσει τη δυνατότητα στους αποφοίτους του να ανταποκριθούν με επιτυχία σε ευρύ φάσμα συναφών επαγγελματικών κλάδων, καθώς και σε σχετικές μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές.

Οι πτυχιούχοι του Τμήματος εφοδιάζονται με τις απαιτούμενες γνώσεις για να απασχοληθούν ως:
Στατιστικοί σε κέντρα έρευνας και εφαρμογών (δημοσκοπήσεις, έρευνες αγοράς, ιατρικά κέντρα,  κ.λ.π.),
Αναλογιστές, αναλυτές και εκτιμητές κινδύνου σε ασφαλιστικές επιχειρήσεις και ασφαλιστικούς οργανισμούς, ιατρικούς οργανισμούς, οργανισμούς ενέργειας.

Ποσοτικοί αναλυτές επενδύσεων και στελέχη διαχείρισης κινδύνου σε τράπεζες, ενεργειακούς και ιατρικούς ομίλους.

Το Τμήμα έχει Προσωρινή Συνέλευση με απόφαση της Συγκλήτου  του Πανεπιστημίου (υπ’ αριθμ. 5698/13-06-2019) αποτελούμενη από  τα μέλη ΔΕΠ:

1) Νικόλαο Σαριαννίδη, Πρόεδρο και Καθηγητή του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής,

2) Δημήτριο Τσιαμήτρο, Αναπληρωτή Πρόεδρο και Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών,

3) Γρηγόριο Γιανναράκη, Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων,

4) Γεώργιο Κοντέο, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων,

5) Σταμάτη Κώντσα, Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων,

Τα μαθήματα του πρώτου έτους θα διδαχθούν από μέλη της συνέλευσης και προσωπικό που δρομολογείται να προσληφθεί άμεσα.

Ο πρόεδρος του τμήματος

Νικόλαος Σαρριαννίδης

11 σχόλια

    • Δεν πειράζει εσυ να στείλεις το παιδί σου στο εξωτερικό εμείς που δεν έχουμε θα το στείλουμε σε ελληνικό πανεπιστήμιο

      • Εσύ θα στείλεις το παιδί σε ένα πανεπιστήμιο χωρίς καθηγητές ? Απλά για να πάρει ένα χαρτί και κάπου θα το βολέψουμε στο δημόσιο γιατί σε ιδιώτη χωρίς γνώσεις αποκλείεται

    • κοροϊδία γιατί, πολλά τμήματα σε αυτή τη χώρα όταν άρχισαν να λειτουργούν βασίστηκαν σε συμβασιούχους διδάκτορες …και από που εξάγεται το συμπέρασμα ότι ο συμβασιούχος διδάκτορας είναι επιστημονικά ανεπαρκής …

  • Δυστυχώς τα νέα τμήματα θα έχουν μόνιμους καθηγητές με λιγότερα προσόντα απο έκτακτους. Το ήθος άραγε κάποιοι θα το φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα ενός ΑΕΙ ?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.