Εορδαία: Aδέσποτος σκύλος επιτέθηκε σε γυναίκα και παιδί και έστειλε στο νοσοκομείο κτηνοτρόφο 

15 Ιουλίου 2019
15:01

 

Τη γυναίκα και τον 13χρονο γιό του, από την επίθεση ενός μεγαλόσωμου, αδέσποτου σκύλου, προσπάθησε να αποτρέψει κτηνοτρόφος από την Αναρράχη, για να στραφεί το ζώο εναντίον του, προκαλώντας τραύματα και στα δύο του χέρια. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, όταν ο κτηνοτρόφος μαζί με το κοπάδι του, επέστρεφε στη στάνη, για να διαπιστώσει τις αγριεμένες κινήσεις του ζώου, και τον κίνδυνο που διέτρεχαν τα αγαπημένα του πρόσωπα. Στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, όπου και μεταφέρθηκε, οι γιατροί μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, συνέστησαν στον τραυματία αποχή από την εργασία του για λίγες ημέρες. Όπως καταγγέλλει ο αδελφός του, Κώστας Φίλιος, το τελευταίο διάστημα, εμφανίστηκε στο χωριό αγέλη 3-4 αδέσποτων σκύλων που προκαλούν τον φόβο, ιδιαίτερα στα παιδιά και στις γυναίκες, υπονοώντας ότι κάποιοι τα εγκατέλειψαν εκεί. Υποστηρίζει ακόμη, ότι ζητήθηκε βοήθεια από Δήμο Εορδαίας, για την περισυλλογή των σκύλων, αλλά, καμία αντίδραση μέχρι στιγμής, προσθέτοντας ότι η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη.


ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

4 σχόλια

  • Τους Κινέζους κάνουν στο Δήμο για τα αδέσποτα εδώ και κάτι χρόνια! Να δούμε και τους καινούργιους-μια από τα ίδια! Αλήθεια για ποιο λόγο αποζημιώνονται με μισθό οι κύριοι;

  • Απο οτι καταλαβα το περιστατικο εγινε εξω στην φυση και θελετε να μαζεψουν τα σκυλια απο την φυση; πατε καλα ρε;…Για τους κτηνοτροφους που εχουν 10-20 σκυλια(μεσα σε αυτους και ο θειος μου…) και ορμανε μεχρι και σε τανκς γιατι δε λετε τιποτα…ελεος δλδ αντε μεσα στην πολη παρα εχει γινει το κακο με τα σκυλια αλλα να σας πειραζει που υπαρχουν και στο φυσικο τους περιβαλλον ελεος ρε ελεος…

  • Πιο φυσικο τους περιβαλλον ρε μπουφε?Τι τουβλα πετας?Τα σκυλια ειναι δεσποζομενα ζωα.Κατοικιδια δηλαδη.Αν αμολυθουν στη φυση σε αγελες,συμπεριφερονται σαν τον λυκο με αποτελεσμα να γινουν επικινδυνα για τον ανθρωπο και τα οικοσιτα ζωα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.