kozan.gr: Φωτογραφίες βουλευτών της Π.Ε. Κοζάνης από τη βουλή και τη σημερινή διαδικασία ορκωμοσίας

17 Ιουλίου 2019
14:01

 

Φωτογραφίες βουλευτών της Π.Ε. Κοζάνης από τη βουλή και τη σημερινή διαδικασία ορκωμοσίας.

 

 

 

Πηγη iefimerida

 

 

18 σχόλια

    • Ο Δημ. Παπαδημούλης στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, στη Συζήτηση για την επισκόπηση της Ρουμανικής Προεδρίας του Συμβουλίου:

      “Εκτιμώ ότι και η νέα κυβέρνηση της Ελλάδας, σε αντίθεση με όσα έλεγε προεκλογικά, θα συνεχίσει να σέβεται και να εφαρμόζει τη Συμφωνία των Πρεσπών, μεταξύ της πατρίδας μου, της Ελλάδας, και της Βόρειας Μακεδονίας.”

      εσείς κοιτάξτε τα συνολάκια ….καημένοι

  • Στου παιδιού μου τη χαρά έσφαξα έναν κόκκορα… ΕΕΕ ρε χαμόγελα… Ας τους καμαρώσουμε κι εμείς οι καλομοίρηδες και νωρίς για ύπνο το βράδυ, αύριο ξυπνάμε νωρίς για δουλειά.

  • Έπρεπε να βγάλουν και μια με τον Μαυρωτά τον χρήσιμο την κατάλληλη στιγμή για την συμφωνία των Πρεσπών ή με τόν πρώην αρχηγό της ΕΛΑΣ που δήλωνε παρέα με τους υπόλοιπους περήφανος για την απόδοση της αστυνομίας στην πυρκαγιά στο Μάτι. Άλλωστε στον ίδιο πολιτικό χώρο ανήκουν όλοι τους τώρα πια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.