To ΕΒΕ Κοζάνης στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών World Food Moscow, από τις 24 έως και τις 27 Σεπτεμβρίου

25 Ιουλίου 2019
14:35
Κανένα σχόλιο

 

Το Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι, εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από ικανοποιητικό αριθμό μελών του, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών World Food Moscow.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως και τις 27 Σεπτεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Crocus Expo της Μόσχας.

  • Η World Food Moscow είναι η μεγαλύτερη έκθεση της Ρωσίας που εξυπηρετεί την παγκόσμια βιομηχανία τροφίμων και ποτών. Από την ίδρυσή της το 1991, έχει εξελιχθεί ώστε να αποτελεί το σημείο εισόδου για τους παραγωγούς τροφίμων διεθνώς που επιθυμούν να εισέλθουν στη ρωσική αγορά.

  • Κάθε χρόνο, η έκθεση συνδέει χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο με τους βασικούς αγοραστές της Ρωσίας στους τομείς των τροφίμων και ποτών, συμπεριλαμβανομένων των λιανικών αντιπροσώπων από τις κορυφαίες αλυσίδες σουπερμάρκετ της Ρωσίας, χονδρεμπόρους, μέλη του κλάδου HoReCa και κατασκευαστές τροφίμων.

Τα μέλη – επιχειρήσεις που επιθυμούν να λάβουν μέρος, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση του Επιμελητηρίου και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους (τηλ. 2461041693 κα Βασιλική Δούσιου) το αργότερο έως τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.