Πτολεμαΐδα: Στον Εισαγγελέα οι Ρομά για το ακατάλληλο Νερό 

26 Ιουλίου 2019
12:07
Κανένα σχόλιο

Στον Εισαγγελέα Κοζάνης θα προσφύγουν οι Ρομά του καταυλισμού της Πτολεμαΐδας, προκειμένου να επιληφθεί του θέματος σχετικά με τα τελευταία κρούσματα ιώσεων σε παιδιά που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, λόγω της ακαταλληλότητας του νερού, υποστηρίζοντας ότι είναι μολυσμένο, ενώ, φέρονται αποφασισμένοι να προβούν σε κατάληψη του Δημαρχείου Εορδαίας. Όπως ισχυρίζονται, οι αγωγοί ύδρευσης είναι σπασμένοι και το νερό πουφθάνει στις βρύσες τους, χρησιμοποιείται μόνο για οικιακές εργασίες, ζητώντας από τη Δημοτική Αρχή Εορδαίας, να τους εφοδιάσει με ποσότητες εμφιαλωμένου νερού για να αντιμετωπίσουν βασικές τους ανάγκες, αλλά, και την κατασκευή έργων αποχέτευσης. Επιρρίπτουν ευθύνες στην Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση για τις ανθυγιεινές συνθήκες διαβίωσης τους, χωρίς τις στοιχειώδεις παροχές, ειδικότερα σε θέματα Υγιεινής, και τονίζουν πως οι υποσχέσεις για τη μετεγκατάσταση τους, σε έναν άλλο χώρο, έμειναν χωρίς αντίκρισμα.


ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.