Ξεκινούν από την Τρίτη οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό Βέροια-Πολύμυλος

28 Ιουλίου 2019
14:36
Κανένα σχόλιο

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοινώθηκε ότι αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διέλευση συρμού υπερμεγεθών φορτηγών μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων (τμήματα ανεμογεννήτριας), από το Λιμάνι Θεσσαλονίκης στη Σιάτιστα Κοζάνης, διαμέσου τμήματος της Εγνατίας Οδού, αποφασίστηκε:

Α. Ο αποκλεισμός της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων, κάθε Τρίτη και Πέμπτη έκαστης εβδομάδας για το χρονικό διάστημα από 30-07-2019 έως 08-10-2019, στο οδικό τμήμα της Εγνατίας Οδού από τον κόμβο Βέροιας έως τον κόμβο Πολυμύλου, με έναρξη αποκλεισμού της κυκλοφορίας έκαστη ημέρα, από την χρονική στιγμή διέλευσης του εν λόγω συρμού από τον κόμβο Βέροιας (πιθανολογούμενη ώρα από 07:15΄ έως 07:30΄), έως την χρονική στιγμή διέλευσης και του τελευταίου οχήματος του συρμού, από τον κόμβο Πολυμύλου (πιθανολογούμενη ώρα από 08:45΄ έως 09:00΄).

 

 

Β. Κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα, τα οχήματα που θα εξέλθουν της Εγνατίας Οδού στον κόμβο Βέροιας, θα συνεχίσουν τον προορισμό τους προς Πολύμυλο- Κοζάνη ως κάτωθι:

1. Τα οχήματα έως 3,5 τόνους, θα εκτρέπονται διαμέσου της οδού Πιερίων, εν συνεχεία μέσω της Π. Ε. Ο. Βέροιας- Κοζάνης και θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό από τον κόμβο Πολυμύλου.

2. Τα οχήματα μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων, θα εκτρέπονται, διαμέσου της Ν.Π.Ο. Βέροιας- Νάουσας, εν συνεχεία μέσω της Επαρχιακής Οδού Βέροιας- Έδεσσας – Δρεπάνου και θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό από τον κόμβο Κοίλων Κοζάνης.

Σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη, την τεχνική έκθεση και τις αντίστοιχες άδειες διέλευσης των υπέρβαρων οχημάτων, ορίζεται ως ώρα αναχώρησης του συρμού από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης η 03:30΄ έκαστης ημέρας.

Κατά την διέλευση του ανωτέρω συρμού, στο τμήμα της Εγνατίας Οδού από κόμβο Κλειδίου (πιθανολογούμενη ώρα από 06:45΄ έως 07:00΄) έως τον κόμβο Βέροιας (πιθανολογούμενη ώρα από 07:15΄ έως 07:30΄), τα εν λόγω φορτηγά θα κινούνται στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και θα καταλαμβάνουν μέρος της Λ.Ε.Α..

Β. Τα ανωτέρω φορτηγά δεν θα κινούνται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, εξαιρουμένων των απολύτως απαραίτητων περιπτώσεων (π.χ. ακινητοποιημένο όχημα στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας ή Λ.Ε.Α.).

Πηγη  http://www.24oresimathia.gr/index.php/epikairotita/32374-ksekinoyn-apo-tin-triti-oi-kykloforiakes-rythmiseis-stin-egnatia-odo-veroia-polymylos

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.