Όμιλος Δελινό, Αυγουστιάτικες εκδηλώσεις 2019 – Οικομουσείο Δελινό (Τριγωνικό): Πορείες και παιχνίδια

4 Αυγούστου 2019
19:34
Κανένα σχόλιο

Με στόχο τα παιδιά να γνωρίσουν την ιστορία του τόπου τους και την πολιτιστική τους κληρονομιά «εκεί που συνέβη» – «εξακτίνωση στο χώρο και στο χρόνο», ο Όμιλος διοργανώνει πεζοπορίες σε πολιτισμικά μνημεία όπως εκκλησίες, γεφύρια, αλώνια, νερόμυλους κλπ. Τα παιχνίδια, από την άλλη στόχο έχουν να οξύνουν τις δεξιότητες των παιδιών και την αντιληπτική τους ικανότητα.

Κυριακή 4 Αυγούστου 2019: Άνοιγμα παραδοσιακού φύλλου ζύμης: Οι γυναίκες του χωριού θα μας δείξουν την τέχνη του ανοίγματος του παραδοσιακού φύλλου ζύμης για πίτες, στον χώρο της αίθουσας του Ομίλου. Σκοπός της εκδήλωσης, να εξοικειωθούν οι νεώτερες γυναίκες του χωριού με το άνοιγμα του φύλλου, αλλά και τα παιδιά, μετατρέποντας έτσι, τη μαγειρική σε παιχνίδι. Ώρα έναρξης 7 το απόγευμα.

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019: Θερινό Σινεμά Προβολή ταινίας για παιδιά αλλά και μεγάλους στο Στέκι του Ομίλου, με την χρήση προτζέκτορα, μετά τις 9μ.μ. Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019: Κυνήγι του χαμένου θησαυρού: Σετ παιχνιδιών με γρίφους και κρυμμένα αντικείμενα, με σημείο αναφοράς την πλατεία του χωριού, για παιδιά. Ώρα έναρξης, 7 το απόγευμα.

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019: Πεζοπορία στην Ασβεσταριά. Διαδρομή Ασβεσταριά- Φρουγκαλιά Ώρα έναρξης 7 το πρωί, από την πλατεία του χωριού. Σάββατο 10 Αυγούστου 2019: Αντάμωμα των Απανταχού Τριγωνικιωτών στην πλατεία του χωριού με μουσική, φαγητό, ποτό. Χορός μέχρι το ξημέρωμα.

Κυριακή 11 Αυγούστου 2019: Ψυχοσυναισθηματικές δραστηριότητες στην πλατεία του χωριού με την επίβλεψη της Ιωάννας Κωνσταντοπούλου. Τα μικρότερα σε ηλικία παιδιά θα κληθούν να συμμετέχουν σε μια διαδραστική ιστορία αφήγησης που θα περιλαμβάνει χρώματα και μπαλόνια. Ώρα έναρξης 7:30μ.μ

Τρίτη 13 Αυγούστου 2019: Πεζοπορία στον «Λάκκο με τους Μύλους». Διαδρομή Λάκκος-Αυλίστρα. Ξεκίνημα 7 το πρωί Θερινό Σινεμά, την ίδια μέρα, μετά τις 9μ.μ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.