Τοπική γιορτή με μουσική στο πλαίσιο του “Φεστιβάλ Τόπος” στα Γρεβενά – 850 νέοι από τη Γαλλία διέσχισαν 10.000 χιλιόμετρα με 300 ιστορικά πλέον Peugeot205, στις 7 Αυγούστου

8 Αυγούστου 2019
11:22
Κανένα σχόλιο

 

 

To “Φεστιβάλ Τόπος”, αποτελεί το πρώτο φεστιβάλ προορισμού που διοργανώνεται στην Ελλάδα με σταθμό τα Γρεβενά. Στο πλαίσιο του, φιλοξενεί τη διεθνή “περιπέτεια” πολιτισμού και αλληλεγγύης EUROP’RAID. Υποδέχθηκε την 1η Διεθνή Διοργάνωση Διάσχισης της Ευρώπης από νέους ανθρώπους. Μια περιπέτεια πολιτισμού, αλλά κυρίως αλληλεγγύης. Οκτακόσιοι πενήντα νέοι από τη Γαλλία κάτω των 30 ετών διέσχισαν 10.000 χιλιόμετρα με 300 ιστορικά πλέον Peugeot205 βρέθηκαν στα Γρεβενά, στις 7 Αυγούστου 2019 για μια μεγάλη γιορτή.

Το φεστιβάλ διοργάνωσε μια τοπική γιορτή με μουσική από την Ήπειρο έως την Κρήτη, τη Δυτική Μακεδονία έως τον Πόντο. Με την τοπική ορχήστρα χάλκινων του Τάκη Γκόβα, τον Κώστα Κυριτσάκη στην κρητική λύρα και τον Κώστα Θεπεφτίδη στην ποντιακή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.