Συνελήφθησαν δυο άτομα στα Γρεβενά για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, βεγγαλικών και τελωνειακού κώδικα (Φωτογραφία)

25 Φεβρουαρίου 2017
12:36
Κανένα σχόλιο

Συνελήφθησαν χθες, (24-02-2017) στα Γρεβενά μία 37χρονη υπήκοος Μολδαβίας και ένας 62χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενοι για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, βεγγαλικών και τελωνειακού κώδικα, κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Γρεβενών, βρέθηκαν στην κατοχή της 37χρονης μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 7 ναρκωτικά χάπια, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία που διέμενε η 37χρονη σε περιοχή των Γρεβενών, συνελήφθη ο 62χρονος σύνοικος-ιδιοκτήτης αυτής, διότι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 11,1 γραμμάρια κάνναβης,

  • 17 ναρκωτικά χάπια,

  • 276 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και

  • 32 κροτίδες,

ενώ σε έρευνα που έγινε σε οικία της 37χρονης στα Ιωάννινα με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 117 ναρκωτικά χάπια,

  • 55 σπόροι κάνναβης και

  • 0,9 γραμμάρια κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών.

Επισυνάπτεται μία (1) φωτογραφία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.