Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης την Τετάρτη 21/8 κι ώρα 20:00

16 Αυγούστου 2019
15:20

 

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης την Τετάρτη 21/8 κι ώρα 20:00.

Έγκριση παραχώρησης σχολικών χώρων, του πρώην γυμνασιακού παραρτήματος του Κρόκου, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Άνω Κώμης και δεν χρησιμοποιούνται, στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Κοζάνης.

Εισηγητής: κ. Ιωάννης Γρηγοριάδης, Πρόεδρος Δ.Σ. Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

Έγκριση παραχώρησης σχολικών χώρων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Εισηγητής: κ. Νικόλαος Πλεξίδας, Πρόεδρος Δ.Σ. Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κοζάνης.

Γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τον καθορισμό χρήσης γης, παραχωρούμενης κοινόχρηστης έκτασης, εμβαδού 19.830,95 τ.μ., ιδιοκτησίας του Υπουργείου Γεωργίας, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Αμυγδαλιάς του Δήμου Κοζάνης.

Εισηγητής: κ. Γεώργιος Βαλαής, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.

Γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τον καθορισμό χρήσης γης, παραχωρούμενης κοινόχρηστης έκτασης, εμβαδού 15.385,31 τ.μ., ιδιοκτησίας του Υπουργείου Γεωργίας, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Νέας Νικόπολης του Δήμου Κοζάνης.

Εισηγητής: κ. Γεώργιος Βαλαής, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.

Γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τον καθορισμό χρήσης γης, παραχωρούμενης κοινόχρηστης έκτασης, εμβαδού 17.123,35 τ.μ., ιδιοκτησίας του Υπουργείου Γεωργίας, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Νέας Νικόπολης του Δήμου Κοζάνης.

Εισηγητής: κ. Γεώργιος Βαλαής, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.

Απευθείας εκμίσθωση δημοτικού καταστήματος αποτελούμενο από: α) ισόγειο εμβ. 66,10 τ.μ., β) υπόγειο εμβ. 66,29 τ.μ. και γ) πατάρι εμβ. 38,00 τ.μ.. που βρίσκεται επί της οδού Ι. Τράντα 2 στην Κοζάνη.

Εισηγητής: κ. Γεώργιος Βαλαής, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.

Εξειδίκευση διαφόρων πιστώσεων – Διαγραφές οφειλετών – Διαγραφή και επαναβεβαίωση διαφόρων ποσών.

Εισηγητής: κ. Γεώργιος Βαλαής, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.

Χορήγηση η μη οικονομικού βοηθήματος γάμου σε άπορες κορασίδες από τα έσοδα του κληροδοτήματος Ι. και Γ. Μικρού για τα έτη 2015, 2016, 2017 και 2018.

Εισηγητής: κ. Γεώργιος Βαλαής, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.

Έγκριση παράτασης της σύμβασης, με τη σύμπραξη γραφείων μελετών «G.T.B. ΑΝΟΔΟΣ Α.Ε – ΕΔΑΦΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΕ» για την μελέτη «ΜΕΛΕΤΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ CUT & COVER (ΤΟΥΝΕΛ) ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ»

Εισηγητής: κ. Κων/νος Δεσποτίδης, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.

Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: Συντήρηση πεζοδρομίων Δήμου Κοζάνης.

Εισηγητής: κ. Αριστοτέλης Πουτακίδης, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.

Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου: Συντήρηση πεζοδρομίων Δήμου Κοζάνης

Εισηγητής: κ. Αριστοτέλης Πουτακίδης, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.

Αιτήσεις – έγγραφα – Ανακοινώσεις

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.