Η πρώην πρωταθλήτρια στίβου και Αθλητική Ψυχολόγος Φρόσω Πατσού θα συμμετέχει ως ομιλήτρια στη 2η Επιστημονική Ημερίδα για τον παιδικό αθλητισμό που διοργανώνει η Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Π.Ε. Κοζάνης υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, με ώρα έναρξης στις 10:45πμ στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Η Φρόσω Πατσού είναι Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής & Ψυχολόγος, πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Αθλητική Ψυχολογία και υποψήφια διδάκτωρ του Παντείου Πανεπιστημίου.
Υπήρξε μια από τις κορυφαίες αθλήτριες στίβου στη χώρα μας έχοντας  στο ενεργητικό της πληθώρα αθλητικών επιτυχιών ως πρωταθλήτρια στίβου στα 100μ. με ατομικό ρεκόρ 11΄΄.31 το 2001. Μερικές από τις πιο σημαντικές αθλητικές της επιτυχίες είναι η 4η θέση στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες Νέων στα 100μ. το 1994 στη Νορβηγία, η 6η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Έντμοντον του Καναδά το 2001 με τη σκυταλοδρομία 4Χ100μ.  και τα δύο χάλκινα μετάλλια στους Μεσογειακούς αγώνες της Τυνησίας την ίδια χρονιά. Κορυφαίες στιγμές στην καριέρα της ήταν η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2000 στην Αυστραλία και το 2004 στην Αθήνα και η κατάταξη της στην 13η θέση. Είναι κάτοχος πανελληνίων ρεκόρ με πληθώρα μεταλλίων στα 100 και 200μ. στα εθνικά πρωταθλήματα. Υπήρξε μέλος της Εθνικής Ομάδας Στίβου από το 1989 έως και το 2006 όπου τερμάτισε την αθλητική της καριέρα. Εδώ και εννέα χρόνια είναι η επιστημονική συνεργάτιδα της Εθνικής Ομάδας Στίβου.
Περισσότερες πληροφορίες για το επιστημονικό – συγγραφικό της έργο αλλά και τις δημόσιες εμφανίσεις – συνεντεύξεις της, μπορείτε να βρείτε στην προσωπική της ιστοσελίδα     www.idealpsychology.gr,