Αυτό είναι το νέο τραγούδι του συμπατριώτη μας Κώστα Αγέρη – Ένα τραγούδι αφιερωμένο στον Παντελή Παντελίδη (Βίντεο)

1 Μαρτίου 2017
14:37
Κανένα σχόλιο

Ένα τραγούδι στον αξέχαστο Παντελή Παντελίδη αφιερώνει ο Κώστας Αγέρης.

Ο Κώστας Αγέρης, ο νικητής του δεύτερου κύκλου του «The Voice», ανανεώνεται δισκογραφικά με ένα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι.

Έπειτα από το «Από Πού Κι Ως Πού», ένα single – δυναμίτη που μας άρεσε από το πρώτο άκουσμα, ο ταλαντούχος τραγουδιστής και τραγουδοποιός τιμά με την επόμενη κυκλοφορία του ένα πρόσωπο που κατάφερε να γράψει με χρυσά γράμματα το δικό του μύθο στην ελληνική δισκογραφία.

Το «φαινόμενο» Παντελής Παντελίδης, ο μοναδικός καλλιτέχνης που λατρεύτηκε περισσότερο από κάθε άλλον τα τελευταία χρόνια και αναστάτωσε όλη την Ελλάδα, δεν είναι πια κοντά μας. Όμως η φωνή του εξακολουθεί να ακούγεται πιο ισχυρά από ποτέ και η αγάπη του κοινού να γιγαντώνεται.

Ο Κώστας Αγέρης ανεβάζει την ένταση στο τέρμα ώστε να αφιερώσει ένα τραγούδι στον άνθρωπο που μίλησε στις καρδιές μας, στον τραγουδιστή που έκανε θραύση, στο δημιουργό που έδωσε πνοή στο λαϊκό τραγούδι και στο τέλος μας γέμισε θλίψη… Στον αξέχαστο Παντελή Παντελίδη.

Με τον τίτλο «Τέλος» και σε μουσική – στίχους που υπογράφει ιδιοχείρως ο Κώστας Αγέρης, η φράση που θα ηχήσει δυνατά είναι μία: «Μόνο Παντέλος»!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.